Εφοπλιστικά κεφάλαια ανασυγκροτούν τον δεξιό Τύπο και ισχυροποιούν την άμυνα του Σαμαρά

Προσπάθεια ανασυγκρότησης του δεξιού Τύπου με εφοπλιστικά κεφάλαια θα επιχειρηθεί το επόμενο διάστημα προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ισχυρό Σαμαρικό μπλοκ. Οι επόμενοι μήνες θα είναι πολύ δύσκολοι για τους έλληνες σε επίπεδο επιβίωσης, ενώ δεν αποκλείεται να αμφισβητηθεί – καθοριστικά όμως, η παραμονή μας στο ευρώ. Για όλους αυτούς του λόγους ο νέο-δεξιός Τύπος με την αμέριστη στήριξη συγκεκριμένων εφοπλιστών θα διαμορφώσει ένα προστατευτικό πλέγμα για τον πρωθυπουργό, ισχυροποιώντας  την άμυνα του πολιτικού

συστήματος που κρατά αυτή την ώρα τα ηνία.

Οι νέες εφημερίδες της δεξιάς (Ελεύθερος Τύπος, Δημοκρατία, Ελλάδα) μαζί και με όσες κυκλοφορήσουν από τον Σεπτέμβριο, θα «εκμεταλλευθούν» τα καθημερινά παραδοσιακά φύλλα που παραπαίουν οικονομικά και κυκλοφοριακά για να ισχυροποιήσουν την παρουσία τους και να διαμορφώσουν έναν νέο πολιτικοεκδοτικό χάρτη!

Οι νέες εφημερίδες  βασίζουν τη δύναμή τους στην οικονομική ανεξαρτησία που τους παρέχει μέρος του εφοπλιστικού κεφαλαίου, και φυσικά στο γεγονός ότι δεν έχουν τα χρέη και τα ανοίγματα των παραδοσιακών καθημερινών φύλλων. Τα νέα εκδοτικά «μαγαζιά» είναι «καθαρά» και μαζεμένα οικονομικά και ως εκ τούτου η αντοχή τους είναι πολύ μεγαλύτερη για να αντιμετωπίσουν αυτό που θα έρθει από Φθινόπωρο, στον κλάδο και στη χώρα συνολικά!

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα