Δυναμικό ξεκίνημα και με εκπλήξεις το «Ακραίως» στον ΣΚΑΙ

Πρεμιέρα την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου με τον Τάκη Χατζή

Δυναμική ήταν η χθεσινή πρεμιέρα του Τάκη Χατζή με το «Ακραίως»στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ που συνεχίζει και φέτος την ίδια ώρα 11.00 με 12.00 κάθε πρωί. Αφού η συνέντευξη του Τρύφωνα Αλεξιάδη που φιλοξένησε ο δημοσιογράφος έβγαλε την ατάκα της ημέρας όταν κλήθηκε να απαντήσει για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ από τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας

χαρακτηριστικά, «Ακόμα ασχολούμαστε με αυτό; Περσινά ξινά σταφύλια»! Όπως ήταν φυσικό προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα κοινωνικά δίκτυα, μιας και η δήλωση συνέπεσε με την ανάρτηση των εκκαθαριστικών στο taxisnet!

Το ίδιο δυναμική όμως, αναμένεται να είναι και η τηλεοπτική πρεμιέρα του «Ακραίως» την προσεχή Κυριακή 4 του μηνός, αφού ο δημοσιογράφος φιλοξενεί τον υπουργό Επικρατείας και στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού, Αλέκο Φλαμπουράρη. Δηλαδή τον κατεξοχήν αρμόδιο για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου, σε μια στιγμή που η κυβέρνηση – σύμφωνα με δημοσιεύματα, καταγράφει σημαντικό έλλειμμα στο συγκεκριμένο τομέα!

Τέλος να σημειωθεί ότι η φετινή τηλεοπτική εκδοχή του «Ακραίως» στον ΣΚΑΙ επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις στους τηλεθεατές… έχοντας φρεσκάρει το concept της εκπομπής, τόσο σε επίπεδο περιεχομένου όσο και προσώπων!

The post Δυναμικό ξεκίνημα και με εκπλήξεις το «Ακραίως» στον ΣΚΑΙ appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα