Διάσημος τηλεοπτικός στα... μαχαίρια με σύζυγο πρώην παρουσιάστριας

Πόλεμος μαγαζιών για την… Ειδομένη του Κολωνακίου

Μάχη γιγάντων στο Κολωνάκι… Για το πού συχνάζουν οι θαμώνες της πλατείας… Πρωταγωνιστές οι ιδιοκτήτες δυο μαγαζιών… Ο ένας πολύ διάσημος Έλληνας με ισχυρές πολιτικές και μιντιακές άκρες και τηλεοπτικός και ο άλλος νεαρός σύζυγος πρώην παρουσιάστριας.

Το μαγαζί του διάσημου έλληνα για μεγάλο διάστημα μονοπωλούσε τον κόσμο της πλατείας και κάτι παραπάνω, αφού οι ροές που δεχόταν ήταν μεγαλύτερες και από τις ροές των προσφύγων που μπαίνουν καθημερινά στην Ελλαδα!

Κάποια μέρα όμως απέναντι εμφανίστηκε ο ορεξάτος

νεαρός σύζυγος της πρώην παρουσιάστριας… Με αποτέλεσμα ο χώρος που άνοιξε πολύ σύντομα να γίνει όχι μόνο hot spot, αλλά η Ειδομένη του Κολωνακίου! Όλο το Κολωνάκι συχνάζει πια στο μαγαζί του νεαρού συζύγου, λες και ο κόσμος εχει εγκλωβιστεί σαν τους πρόσφυγες στα σύνορα με τα Σκόπια!

Βεβαίως ο διάσημος Έλληνας με τις υψηλές διασυνδέσεις δεν είδε με καλό μάτι την εξέλιξη… Δεν μπορούσε να το αποδεχθεί, δεν μπορούσε να βλέπει ξαφνικά όλο τον κόσμο να πηγαίνει απέναντι!

Είναι γεγονός ότι ο νεαρός σύζυγος της πρώην παρουσιάστριας γνωρίζει καλά τη δουλειά, δεν είναι «χθεσινός», αγαπάει αυτό που κάνει, ενώ δεν υπολείπεται σε δημόσιες σχέσεις… Τα στοιχεία λοιπόν ειναι συντριπτικά υπέρ του, δεδομένου ότι το μαγαζί που έχει φτιάξει είναι εξαιρετικό!

Έτσι όσο ο κόσμος της πλατείας σαν ξεριζωμένοι πρόσφυγες συνέρρεαν στο μαγαζί του νεαρού συζύγου, τόσο γυρνούσε το μάτι του διάσημου έλληνα… Δεν άντεχε να βλέπει αυτό που συμβαίνει… Και κήρυξε τον πόλεμο στους απέναντι!

Οι θαμώνες της πλατείας που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, μιλούν για άγριες καταστάσεις… Οριακά πράγματα… Κάποιοι λένε ότι υπήρξε και συνάντηση μεταξύ των δυο ανδρών… Ενα βράδυ στο σπίτι του διάσημου… Με τους αυτόπτες μάρτυρες να μιλούν την επόμενη για καταστάσεις απείρου κάλλους… Το σκηνικό θύμιζε μεσοπόλεμο στη Νέα Υόρκη πριν την ποτοαπαγόρευση… Οι κουβέντες, αλλά και οι χειρονομίες ήταν σκληρές, η τηλεόραση – για να καταλάβετε, δεν θα τις μετέδιδε, ούτε με τη γνωστή σήμανση που προειδοποιεί για απομάκρυνση των παιδιών, ούτε φυσικά στη μεταμεσονύκτια ζώνη! Το μοναδικό Μέσο που θα μπορούσε ενδεχομένως να φιλοξενήσει το υλικό από εκείνο το βράδυ είναι κάποιο hardcore σάιτ με την προειδοποίηση ότι ακολουθούν «σκληρές εικόνες»!

Εκείνο το βράδυ ακούστηκαν και έγιναν πολλά, τόσα που κάποια στιγμή ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος αναγκάστηκε να ανοίξει δυνατά τη μουσική… Είναι αλήθεια ότι φοβόταν και για «κοριούς»…

Πάντως αποτέλεσμα δεν υπήρξε και πώς να υπάρξει, αφού πάνω και από τις απειλές και από όλα, είναι τα γούστα και οι προτιμήσεις του κόσμου! Ο πόλεμος μαίνεται!

The post Διάσημος τηλεοπτικός στα... μαχαίρια με σύζυγο πρώην παρουσιάστριας appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα