Δεν δέχθηκε αγάπη από τον μπαμπά του ο μικρός Γρηγόρης Κασιδιάρης

Η παιδαριώδης ανακοίνωση του Ποταμιού για να δικαιολογήσει τη βία του βουλευτή του

Πρώτη φορά αποχώρηση καλεσμένου από τηλεοπτική εκπομπή γίνεται είδηση σε δελτία ειδήσεων και μάλιστα όχι μόνο του καναλιού που φιλοξενεί την εκπομπή, αλλά σχεδόν από το σύνολο των τηλεοπτικών σταθμών! Το περιστατικό που συνέβη εχθές το βράδυ στην εκπομπή «Online» των Τρέμη – Ευαγγελάτου, μεταξύ του βουλευτή του Ποταμιού Γρηγόρη Ψαριανού και της υπουργού Φωτίου… με αποτέλεσμα να αποχωρήσει η τελευταία… δεν κρίθηκε από το περιεχόμενο των όσων αντηλλάγησαν μεταξύ των δυο και γι αυτό αποτέλεσε είδηση

στα κεντρικά δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών. Κρίθηκε σοβαρό και για αυτό μεταδόθηκε ακόμη και από ανταγωνιστικά του MEGA δελτία ειδήσεων, όπως ήταν το STAR όπου η Μάρα Ζαχαρέα το προλόγισε δεύτερο θέμα, επειδή η επίθεση του Γρηγόρη Ψαριανού ξεπέρασε τα όρια της λεκτικής βίας, είχε χαρακτηριστικά bullying και φλέρταρε επικίνδυνα με τη σωματική βία! Το είπε ξεκάθαρα η Όλγα Τρέμη απευθυνόμενη στο βουλευτή του Ποταμιού «Αυτό είναι βία. Επειδή το είδα με τα μάτια μου»!

Ως εκ τούτου είναι περιττό κανείς να μιλήσει για πολιτικό πολιτισμό, για κουλτούρα διαλόγου ή για νέα ήθη που κομίζει ένα νέο κόμμα όπως το Ποτάμι ή για ψυχραιμία και άλλα σχετικά… Και για να γίνει ακόμη πιο κατανοητό, γιατί το συγκεκριμένο περιστατικό βρήκε χώρο στους πρώτους τίτλους των κεντρικών δελτίων ειδήσεων, είναι διότι όπως συνέχισε να λέει η Όλγα Τρέμη στον Ψαριανό που ενώ είχε φύγει η υπουργός, εξακολουθούσε να υπερασπίζεται την ακραία και άγρια συμπεριφορά του, «Το επόμενο είναι να της ρίξετε και ένα χαστούκι… όπως έκαναν άλλοι»! Είναι σαφές ότι η δημοσιογράφος και γυναίκα Όλγα Τρέμη, αμέσως, δηλαδή αυθόρμητα, ένιωσε ότι είχε μπροστά της ένα περιστατικό παρόμοιο με τα χαστούκια που έδωσε ο Κασιδιάρης στη Λιάνα Κανέλλη!

Κι ενώ θα περίμενε κανείς Το Ποτάμι να καταδικάσει χωρίς κομματικές προκαταλήψεις και παρωπίδες, ένα ξεκάθαρο περιστατικό ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ, όπως κατήγγειλε η παρουσιάστρια, εκδίδει μια ανακοίνωση για να υπερασπιστεί, όπως κάνουν όλα τα παραδοσιακά κόμματα τα μέλη τους, φοβούμενο κι αυτό να κάνει την υπέρβαση που επικαλείται μόνο στα χαρτιά και να διαχωρίσει τη θέση του από τη συμπεριφορά του βουλευτή του!

Δυστυχώς όμως ο φασισμός και ο τραμπουκισμός δεν είναι προνόμιο μόνο των μελών της Χρυσής Αυγής!

Η ανακοίνωση που εξέδωσε Το Ποτάμι, εκτός του ότι μοιάζει περισσότερο με τηλεοπτική κριτική ή στην καλύτερη περίπτωση με τα do’s and don’ts των life style περιοδικών της δεκαετίας του 1990, παρά με τοποθέτηση πολιτικού οργανισμού… Αναπαράγει στερεότυπα του παλαιού κομματικού συστήματος και το κυριότερο πρεσβεύει μια αδιέξοδη πολιτική λογική που δεν προάγει το διάλογο και την πολιτική αντιπαράθεση, παραπέμποντας στον περασμένο αιώνα! Δυστυχώς και Το Ποτάμι είναι σύγχρονο κόμμα, μόνο στα ληξιαρχικά χαρτιά της γέννησής του…

Και το δράμα κορυφώνεται με το παιδαριώδες επιχείρημα για πολιτικό κόμμα που υπερασπίζεται το βουλευτή του, λέγοντας ο μπαμπάς του έχει κάνει εξορία! Δηλαδή αν την χαστούκιζε, τι θα έλεγε το κόμμα; Ότι ο μικρός Γρηγόρης δεν είχε εισπράξει αγάπη από τον μπαμπά και τη μαμά του; Ακόμη όμως και με αυτούς τους όρους να προσεγγίσει κανείς το περιστατικό, η «διάγνωση» για το μικρό ή μεγάλο Γρηγόρη πάλι δεν είναι κολακευτική, αφού η βία είναι χαρακτηριστικό των φοβισμένων ατόμων. Διαλέγετε και παίρνετε!

The post Δεν δέχθηκε αγάπη από τον μπαμπά του ο μικρός Γρηγόρης Κασιδιάρης appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα