Δευτερολογία Βενιζέλου με νέα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στη δευτερολογία του, λέγοντας ότι εγκατέλειψε τα περί καταγγελίας του Μνημονίου και υιοθέτησε τα περί αντικατάστασής του.Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναρωτήθηκε γιατί τότε ο ΣΥΡΙΖΑ

δεν μπαίνει, αν όχι στην κυβέρνηση, τουλάχιστον στην εθνική ομάδα διαπαραγμάτευσης, ώστε να συνεισφέρει, «ακόμα και με τις απειλές του», όπως τόνισε.

Ο κ. Βενιζέλος είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί όλα όσα έγιναν με μάχες και προσπάθεια από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, όπως την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών ή επενδύσεις από τα ευρωπαϊκά ταμεία.
«Ναι, αλλά πώς θα γίνουν όλα αυτά; Χωρίς καμία στρατηγική μείωσης των ελλειμμάτων; Χωρίς καμία αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας» σημείωσε χαρακτηριστικά.

O κ. Βενιζέλος εξέφρασε επίσης την άποψη ότι το εσωτερικό μέτωπο τείνει να γίνει πιο δύσκολο από ό,τι το ευρωπαϊκό μέτωπο διαπραγμάτευσης.
Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι υπάρχει μια Εθνική γραμμή που εκφράζει τη συντριπτική πλειοψηφία του εκλογικού Σώματος.
Όπως είπε, θέλουμε την Ελλάδα ασφαλή και ισότιμη στην Ευρώπη και το ευρώ και μόνος δρόμος είναι η εφαρμογή ενός προγράμματος στήριξης της ελληνικής οικονομίας που θα συμφωνηθεί με τους εταίρους αλλά και ενός ευρύτερου σχεδίου εθνικής ανασυγκρότησης συμφωνημένου μεταξύ μας.
Πηγή τα ΝΕΑonline

Keywords
Τυχαία Θέματα