Χασαπόπουλος – Αναγνωστάκης VS Οικονομεοκαμπουράκηδων

Άσχετο, αλλά τελικά, από ό,τι φαίνεται, οι μόνοι που κινούν την αγορά πλέον… είναι οι του ΣΥΡΙΖΑ! Ψωνίζουν ρούχα οι άνθρωποι, τώρα που έχουν τέτοια ζήτηση στο television! Τι να κάνουν, ορθώς πράττουν! Τέτοιο σουξέ, θέλει και την ενδυματολογική του εγρήγορση! Π.χ. ο Μηλιός που τον κάναμε watch προχθές στους «Πρωταγωνιστές», την έχει εμπλουτίσει την γκαρνταρόμπα του! Φως φανάρι! 

Τυχεροί
Πάντως πλάκα πλάκα σε τι πλεονεκτική θέση είναι το Mega! Όσον αφορά στην πρωινή ενημερωτική

του ζώνη. Εκεί που ο Ant1 κάθε χρόνο τέτοιο καιρό πολεμά να βρει αντικαταστάτες του Παπαδάκη και ακούμε ένα κάρο κουλά ονόματα να περιφέρονται (Μπουλέ, Θρασκιά, τώρα και Τσιμτσιλή και δεν συμμαζεύεται…) στο channel της Μεσογείων, έχουν δυνατές εναλλακτικές. Όπως; Το δίδυμο Χασαπόπουλου και Αναγνωστάκη! Και εκεί ακριβώς θα αναφερθούμε! 

Ιδέα
Πόσο nice πραγματικά έχουν δέσει τούτοι μεταξύ τους! Και πόσο nice πραγματικά τους απολαμβάνεις να τους κάνεις watch! Τόσο, που αναρωτιέσαι , γιατί βρε fuck δεν στους ανεμοστροβιλίζουν στο καθημερινό, να τους έχεις περισσότερο! Και στριμώχτε βρε παιδί μου τους Οικονομεοκαμπουράκηδες στο weekend, δεν χάθηκε κι ο κόσμος! 

Τα congratulations μας
Ο δε Αναγνωστάκης, για να κάνετε understood, μπουμπουνάει τις πιο καταπληκτικές ερωτήσεις στους συνεντευξιαζόμενους τους, ever! Εντελώς to the point ο τύπος! Και το λέμε και το υπογράφουμε! Το καλύτερο, να τον έχεις να ρωτάει καλεσμένους σε σύνδεση! Μιλάμε ζωγραφίζει! Ρωτάει ό,τι θα ήθελες και ακόμα καλύτερα! 

Ουδεμία σχέση
Come on guys τώρα, να μην το πούμε; Να μην το παραδεχτούμε; Μπροστά τους δεν πιάνουν μία οι Οικονομεοκαμπουράκηδες! Οι οποίοι έχουν κουράσει, αν μη τι άλλο. Το δίδυμο Ιορδάνη – Αναγνωστάκη είναι πολύ πιο σύγχρονο σε όλα του. Στο χιούμορ του, τον τρόπο του και στα everything. Οι άλλοι έχουν καταντήσει σαν τους γέρους του μάπετ σόου! 

Τη φωτογραφία ρεεε!
Και με την ευκαιρία, μιας και που μιλάμε για τη πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Καλέ ξεφορτωθείτε αυτή την έρμη φωτο με τη συννεφιά στο Λυκαβηττό που έχετε για φόντο στην κρατική! Μα να είναι χαρά θεού λιακάδα έξω και αυτοί μέσα στη γκριζάδα; Jesus Christ! 

Θα κουράστηκαν για να τον κλείσουν!
Την δε επιλογή τους να κουβαλήσουν την Κυριακή το πρωί τον… Πολυχρονίου για να σχολιάσουν την Eurovision, δεν έχουμε λόγια! Καταλαβαίνουμε πολύ καλά ότι είναι προϊόν της κρατικής και ofcourse θα το συζητήσετε, αλλά με τον… Πολυχρονίου; Από ποιο σεντούκι τον ξεθάψατε! 

Φουκουσίμα
Κλείνουμε με το απόλυτο πλάνο. Το one and only! Το μοναδικό! Της Όλγας Τρέμη απόψε να εκμυστηρεύεται στον John Πρετεντέρη και στο κοινό, ότι μίλαγε με αναλυτή για να σχολιάσουν την έκθεση της Εθνικής στο off the record νωρίτερα και της είπε: «Άστα, έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ ισοδυναμεί με σενάριο πυρηνικής καταστροφής»… Φουκουσίμα ανκοργούμαν μας!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα