Αναμφισβήτητη η πρωτιά του Αυτιά τα πρωινά του Σαββατοκύριακου

Αναμφισβήτητο είναι το προβάδισμα της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΙ τα Σαββατοκύριακα, «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά. Από την έναρξή της η εκπομπή έχει καταφέρει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, κατατάσσοντας την πρώτη στους πίνακες της AGB, αποδεικνύοντας, αλλά και αναδεικνύοντας το είδος της ενημέρωσης που ζητά ο πολίτης, δηλαδή, χρηστικές οικονομικές συμβουλές για την καθημερινότητά του. Επιπλέον επιβεβαίωσε ότι ήταν μύθος η δύναμη του Γιώργου Αυτιά

μόνο στις μεγάλες ηλικίες και τους συνταξιούχους, δεδομένου ότι η πρωτιά της εκπομπής του, δεν περιορίζεται μόνο στον γενικό μέσο όρο, αλλά και στα νεανικά κοινά που κρατά την πρωτιά στον πρωινό ανταγωνισμό. Το περασμένο Σάββατο, η εκπομπή του ΣΚΑΙ, «Καλημέρα» τερμάτισε πρώτη, τόσο στο γενικό μέσο όρο με 29,6% όσο και στα νεανικά κοινά με 25,7%. Ακολούθησαν το «Mega Σαββατοκύριακο» με 25,4% στο γενικό μέσο όρο και 19,6% στα νεανικά κοινά και τρίτο το «Σαββατοκύριακο» της ΝΕΤ, με 11,7% στο γενικό και 8,8% στα νεανικά κοινά.

Η πρωτιά του Αυτιά όμως επαναλήφθηκε και την Κυριακή, με το «Καλημέρα» του ΣΚΑΙ να καταγράφει 22,8% στον γενικό μέσο όρο και 18,2% στα νεανικά κοινά, δεύτερη τερμάτισε η εκπομπή του Mega με 21,2% και 13,1% και τρίτη η εκπομπή της ΝΕΤ με 16,6% και 10,4%.

Keywords
Τυχαία Θέματα