Αριστερός… με δεξιά τσέπη στο Μαξίμου

email αναγνώστη

Γράφει ο Κ.Π.

Σήμερα είπα να ασχοληθούμε με κάτι διαφορετικό. Αρκετά με την ΕΡΤ. Έχει κουράσει η καθημερινή αναφορά. Ανοίγει δεν ανοίγει. Νομοσχέδιο παρωδία κλπ. Αν θέλετε την προσωπική μου εκτίμηση για το πότε και πως θα ανοίξει, βάλτε μια χελώνα να τρέξει και βγάλτε συμπέρασμα. Εάν έχουμε και κάποιο ατύχημα τότε …ούτε που θέλω να σκέφτομαι τι μπορεί να συμβεί. Προς το παρόν η κυβέρνηση έχασε

το παιχνίδι, αφού δεν την άνοιξε την επόμενη των εκλογών. Εμείς βέβαια δεν θα σταματήσουμε να υπερασπιζόμαστε την επαναλειτουργία της.

Προς το παρόν έχουμε ένα κουίζ για το μέγαρο Μαξίμου και περιμένουμε να μας απαντήσει πριν δώσουμε όλα τα στοιχεία στη δημοσιότητα:

Ποιος αξιωματούχος μέσα στο Μαξίμου, γύριζε προεκλογικά τα κανάλια και έλεγε μπουρδολογίες. Εργαζόταν σε δημόσιο οργανισμό και τα τσέπωνε χοντρά. Παράλληλα προσέφερε τις υπηρεσίες του και στον ιδιωτικό τομέα εις βάρος του δημοσίου. Αριστερός ..με δεξιά τσέπη(έχουμε όλα τα ποσά και τις συμβάσεις). Δεν διαθέτει πτυχίο πανεπιστημίου, και δεν μιλάει ούτε μια λέξη ξένης γλώσσας. Μάλιστα πολλοί λένε ότι κάνει και το «γόη» η πιστεύει ότι είναι!!!

Παρακαλούμε το Μαξίμου να μας ενημερώσει εάν είναι αληθές, πριν δώσουμε στη δημοσιότητα ποσά και υπογραφές. Πάντως λέγεται ότι έχει πολύ καλές σχέσεις με τα ΜΜΕ και φιλίες με πρόσωπα. Μαξίμου ακουουουουουςςςςς!!!!! Κάτι τέτοιους μαζεύουν οι κυβερνήσεις και δεν μπορούν να δουν «Χαΐρι». Θα επανέλθουμε στο θέμα!

Και μια απάντηση για τη διοίκηση της ΝΕΡΙΤ. Σε αναρτησή μας την Παρασκευή 13/3 είχαμε αναφερθεί σε προκήρυξη διαγωνισμού εκτίμησης της περιουσίας, με απώτερο σκοπό την πώληση του. Με ανακοινωσή της η διοίκηση της ΝΕΡΙΤ το διαψεύδει. Αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Σε απάντηση δημοσιευμάτων και αναρτήσεων σχετικά με τον διαγωνισμό για την εκτίμηση ακινήτων που ανήκουν στην κυριότητα της ΝΕΡΙΤ, η διοίκηση της εταιρείας επισημαίνει ότι αυτή εξυπηρετεί τις ανάγκες κατάρτισης του ισολογισμού για την πρώτη υπερδωδεκάμηνη χρήση. Επισημαίνεται δε, ότι η διενέργεια του διαγωνισμού έχει εγκριθεί με την υπ” αριθμ. 2623/09.12.2014 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΝΕΡΙΤ».

Αυτή η διευκρίνηση της διοίκησης μας καλύπτει και αποφεύγονται παρεξηγήσεις.

The post Αριστερός… με δεξιά τσέπη στο Μαξίμου appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα