Άνω κάτω το αθλητικό ρεπορτάζ: οι gay ρεπόρτερ και οι απολύσεις

Αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στο αθλητικό ρεπορτάζ, με απολύσεις διευθυντικών στελεχών σε μεγάλη ιστοσελίδα, ανακοίνωση ΠΑΕ κατά μεγάλης αθλητικής εφημερίδας, ακόμη και σχόλια ιστοσελίδας για gay ρεπόρτερ με τίτλο, «Αυτός ο έρωτας, αυτά τα αγόρια» (στη συνέχεια ολόκληρο το κείμενο)!

Παράλληλα η αγωνία των φιλάθλων είναι στο κατακόρυφο, αφού πάμε στη λήξη της σαιζόν και τα πνεύματα να έχουν οξυνθεί. Ψυχραιμία!

Το κείμενο για gay ρεπόρτερ όπως δημοσιεύθηκε:

Αυτός ο έρωτας, αυτά τα αγόρια…
Παρακολουθούσα την συνέντευξη Τύπου Σαρρή και Μώραλη αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν δυο πράγματα. Πρώτον η… υστερική φωνή του Θανούλη Μπλούνα, σα νύφη στην Τήλο έκανε που της πήραν το γαμπρό. Ήταν τέτοια η υστερία που στο τέλος ζήτησε συγγνώμη για τον τόνο της φωνής του!

Ο μόνος που ήταν (όπως πάντα) απολύτως «ευθυγραμμισμένος» με τον Θανούλη, ήταν ο Αρούλης Ασβεστάς! Λένε μάλιστα ότι οι δυό τους τα έχουν βρεί σε όλα τα επίπεδα. Στην ευθυγράμμιση αναφερόμαστε. Μην είστε πονηροί. Εννοούμε ότι έχουν κοινές ανησυχίες για το ποδόσφαιρο!

Και αυτό έχει σφυρηλατήσει ένα δυνατό δεσμό ανάμεσα τους. Σε βαθμό που να μοιράζονται τα πάντα. Τα πάντα όμως. Μύχιες σκέψεις, απορίες για τη ζωή, τον άνθρωπο, τον έρωτα… Για το ποδόσφαιρο! Άλλωστε ο έρωτας είναι έννοια αφηρημένη. Ξεκινάει απο την Πλατωνική συνεύρεση και φτάνει μέχρι την σαρκική. Άλλος είναι καψούρης με την πολιτική, άλλος με μια γκόμενα, άλλος πάλι το γυαλίζει το πόμολο και το τηγανίζει το ψάρι και απο τις δυο πλευρές…

Αλλά πάμε πάλι στο ποδόσφαιρο και στον «έρωτα» δυο καυτών ρεπόρτερ για την στρογγυλή θεά. Οι δυο τους είναι πιο κοντά απο ποτέ. Μάλιστα εκείνοι που γνωρίζουν καλά το παρασκήνιο του «κυβερνητικού ρεπορτάζ» λένε ότι έφτασαν στο σημείο να πηγαίνουν επίσκεψη στους συγγενείς που πλέον ξέρουν το πόσο κοντά είναι ο ένας στον άλλον!
Πηγή: http://www.olympiacos24.gr/content/football/35074-aytos-o-erwtas-ayta-ta-agoria

Keywords
Αναζητήσεις
ο ασβεστας ειναι τιμιος, gay erwtas
Τυχαία Θέματα