Αγαπητά «ΝΕΑ», μας φλομώσατε στην εγκυρότητα!

Επιστολή του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ προς τον Δ/ντη της εφημερίδας «Τα Νέα»

Όπως αναφέρει στην επιστολή ο κ. Σκουρλέτης, το ρεπορτάζ της εφημερίδας για τη συμμετοχή του Αλέξη Τσίπρα στη  συγκέντρωση της «Συμμαχίας για τη Δίκαιη Αναδιανομή» στο Αμβούργο κινείται εκτός πραγματικότητας και προσβάλλει την αξιοπιστία της  εφημερίδας, της οποίας ο ρεπόρτερ δεν παρευρέθηκε καν στη συγκέντρωση, αφού ήταν στο Βερολίνο.

Διαβάστε

ολόκληρη την επιστολή του εκπρόσωπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ :

κ. Διευθυντά,

Με ιδιαίτερη έκπληξη διαβάσαμε στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας σας,  το ρεπορτάζ του κ. Γιώργου Παππά για τη συμμετοχή του προέδρου της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Αλέξη Τσίπρα στη συγκέντρωση της «Συμμαχίας για τη Δίκαιη Αναδιανομή» στο Αμβούργο.

Σε αυτό, γίνεται λόγος για επιδεικτική αποχώρηση μέρους των συγκεντρωμένων πριν την ομιλία του πρόεδρου της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, κινείται εκτός πραγματικότητας και προσβάλλει την αξιοπιστία της εφημερίδας, της οποίας ο ρεπόρτερ δεν παρευρέθηκε καν στη συγκέντρωση, αφού ήταν στο Βερολίνο.

Αντίθετα με το ρεπορτάζ, η υποδοχή που επεφύλαξαν οι γερμανοί εργαζόμενοι ήταν ιδιαίτερα θερμή, γεγονός που αποτυπώνεται και στη φωτογραφία που δημοσιεύσατε. Θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε τις πηγές του συνεργάτη σας και τους λόγους που τον οδήγησαν στη διαμόρφωση ενός ανακριβούς ρεπορτάζ.

Εκ μέρους του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ,
Πάνος Σκουρλέτης
Πηγή left.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα