Συνεδρίαση ΔΣ ΕΡΤ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ Α.Ε., στη σημερινή συνεδρίασή του (Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2012), ασχολήθηκε με τα ακόλουθα θέματα:

Ενέκρινε την ανανέωση για ένα έτος της Σύμβασης Εργασίας Ορισμένου Χρόνου του κ. Κωνσταντίνου Κυριακούλη ως Ειδικού Συμβούλου σε ασφαλιστικά θέματαΕνέκρινε την απασχόληση 30 νέων μαθητών διαφόρων ειδικοτήτων των ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ., προκειμένου να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στην ΕΡΤ,
σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 1186/Δ5.4/24-1-011 ΚΥΑ Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης. Το πρόγραμμα επιδοτείται από τον Ο.Α.Ε.Δ και συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση». (ΕΣΠΑ 2007-2013).Αποφάσισε την τροποποίηση των Α.Δ.Σ. 986/7.12.10, Θ.5ο και 1033/29.2.12, Θ.4ο σχετικά με την πρακτική άσκηση φοιτητών ΑΕΙ και σπουδαστών ΤΕΙ και ΙΕΚ. Με την τροποποίηση ανατίθεται στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ Α.Ε.  κ. Νίκο Σίμο η αρμοδιότητα να εγκρίνει την πρακτική άσκηση και να προσδιορίζει τον αριθμό των ασκουμένων κατά περίπτωση εκπαιδευτικής βαθμίδας (ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ) σύμφωνα με τις ανάγκες της ΕΡΤ Α.Ε.Ενημερώθηκε από τον Διευθυντή Εκδόσεων κ. Γιώργο Συριόπουλο για θέματα που αφορούν στο περιοδικό «ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ».Ενημερώθηκε από του Γενικούς Διευθυντές Τηλεόρασης κ. Κώστα Σπυρόπουλο και Ενημέρωσης κ. Αιμίλιο Λιάτσο για τον σχεδιασμό του προγράμματος της ΝΕΤ.
Keywords
Τυχαία Θέματα