Αυτή τη γυναίκα δεν την στήνεις και δεν κρατάς μαξιλάρι όταν είναι απέναντί σου!

Αυτή τη γυναίκα όχι μόνο δεν την στήνεις σε ραντεβού, αλλά την περιμένεις από το προηγούμενο βράδυ! Το ΛΑΘΟΣ να την στήσει το διέπραξε – σύμφωνα με τα ρεπορτάζ – ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, που είχε ξεχάσει ότι τον περίμενε στη Βουλή για συνέντευξη! Πρόκειται για δημοσιογράφο σουηδικής εφημερίδας… Είναι προφανές όμως, ότι ένας τέτοιος

άνδρας όχι μόνο δεν τιμά το πρότυπο που προσπαθεί να αντιγράψει, δηλαδή, τον αείμνηστο Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά δύσκολα θα του εμπιστευθεί ένας λαός την τύχη του! Ο Αλέξης Τσίπρας έπαιξε και έχασε!

Σημειώνεται ότι στην περίπτωσή του δεν ισχύει το «στήνω τη γκόμενα για να μην με περάσει για λιγούρη», διότι από τη φωτογραφία και μόνο, που έχει αγκαλιά το μαξιλάρι του καναπέ σαν σχολιαρόπαιδο, προδίδει το εύρος των εμπειριών του, (μόνη του ελπίδα να της ξύπνησε μητρικά (;) ένστικτα)! Δυστυχώς όμως, για τον ίδιο, η απόφασή του να αναμειχθεί από νωρίς στα κοινά και να αναλάβει την προεδρία του κόμματος δεν του επέτρεψαν να γνωρίσει τη γλυκιά ζωή, μένοντας στις εμπειρίες του έφηβου καταληψία… Κρίμα για την εικόνα που θα σχημάτισε η γυναίκα για τους έλληνες, (γιατί με τις ιδέες του αποκλείεται να την κέρδισε. Οι άνθρωποι –λέμε, αυτοκτονούν από την καλοπέραση, επειδή βαριούνται. Άστο, είναι άλλο επίπεδο)!

Υ.Γ Και εννοείται ότι έχασε την απόλυτη ευκαιρία – να δικαιώσει το είδωλό του, τον Ανδρέα Παπανδρέου, (και να δοξάσει το έθνος), χαρίζοντάς της ένα φτωχο-ελληνόπουλο εξώγαμο!

Keywords
Τυχαία Θέματα