Exclusive Beauty: 2η Έκθεση Ομορφιάς Ανοιχτή για το Κοινό στην ΔΕΘ 12-15 Σεπτεμβρίου 2013

Έρχεται η δεύτερη Έκθεση Ομορφιάς Exclusive Beauty που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της 78ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και είναι ανοιχτή για το κοινό, από την Πέμπτη 12 έως την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου.

Η Έκθεση Ομορφιάς Exclusive Beauty είναι ένας νέος θεσμός που ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλη στο Ζάππειο Μέγαρο και κατάφερε να εδραιωθεί, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία συνεύρεσης και επικοινωνίας μεταξύ Επαγγελματιών και Κοινού,

με βασικό παρανομαστή την αγάπη και τη γνώση γύρω από τα θέματα της Ομορφιάς.

Μια πραγματική τετραήμερη γιορτή ομορφιάς όπου όλοι είναι καλεσμένοι!

Καλλυντικά προϊόντα, υπηρεσίες, μηχανήματα, αξεσουάρ, θεραπείες, νέες τεχνικές, κοσμήματα, όλα όσα κινούνται γύρω από τον συναρπαστικό κόσμο της ομορφιάς, της ευεξίας και της εμφάνισης θα βρίσκονται συγκεντρωμένα στο πλαίσιο της μεγαλύτερης έκθεσης στην Ελλάδα στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης!

Επιπλέον, παράλληλες εκδηλώσεις, κληρώσεις Exclusive Beauty δώρων και διαδραστικά beauty events θα πραγματοποιούνται και τις 4 ημέρες της Έκθεσης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Καταξιωμένοι αισθητικοί, make up και nail artists, κομμωτές, διατροφολόγοι και ειδικοί της εμφάνισης θα δίνουν συμβουλές ομορφιάς και θα δείχνουν ζωντανά τις προτάσεις και τις τεχνικές τους.

Ώρες Λειτουργίας Έκθεσης

Πέμπτη, Παρασκευή 12-13 Σεπτεμβρίου 2013 : 16:00 – 22:00
Σάββατο & Κυριακή 14-15 Σεπτεμβρίου 2013 : 10:00 – 22:30

Keywords
Τυχαία Θέματα