Crash test o ΠΑΟ για το νέο ΔΣ της ΕΡΤ

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ συνεδρίασε για πρώτη φορά την Παρασκευή, χωρίς να πάρει οριστική απόφαση για το τι πολιτική θα ακολουθήσει σχετικά με τα δικαιώματα του Τσάμπιονς Λιγκ και δη τον αγώνα του Παναθηναϊκού ο οποίος αγωνίζεται με την ισπανική Μάλαγα στις 22 Αυγούστου. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα μέλη αποφάσισαν να δουν ζεστά το θέμα μια ημέρα πριν τον αγώνα, δηλαδή στις 21Αυγούστου.

Το καλό για την ΕΡΤ

είναι, πως το πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού διεξάγεται στη Ισπανία, με αποτέλεσμα η ΕΡΤ να μη χρειάζεται να μπει στη διαδικασία παραγωγής η οποία απαιτεί χρήμα και μεγάλο χρόνο προετοιμασίας. Έτσι λοιπόν η 21Αυγούστου που θα ασχοληθεί η ΕΡΤ δεν είναι μεν απαγορευτική ημερομηνία, είναι όμως μια ημερομηνία που δεν βοηθά την καλύτερη οργάνωση και σίγουρα δεν είναι αυτό που θέλει η ΟΥΕΦΑ, που αντιπαθεί την προχειρότητα.

Το θέμα βέβαια για την ΕΡΤ δεν είναι απλό, αφού η υπόθεση του Τσάμπιονς Λιγκ είναι εδώ και μήνες στα χέρια της εισαγγελέα, μετά την καταγγελία του τότε βουλευτή και νυν υπουργού υπεύθυνου για την ΕΡΤ, Σίμου Κεδίκογλου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ΕΡΤ δεν έχει πληρώσει τη δόση -που απορρέει από το συμβόλαιο μεταξύ των δύο πλευρών-στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, γεγονός που δίνει το δικαίωμα στην ΟΥΕΦΑ να τιμωρήσει την ΕΡΤ με πρόστιμο!

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν μπορεί να παίζει στις 22Αυγούστου, κανείς όμως δεν γνωρίζει, αν θα τον δουν οι φίλαθλοί του και από ποιο κανάλι.. Πλέον ο κ. Κεδίκογλου καλείται να αποφασίσει τι δρόμο θα πάρει η καταγγελία του. Είναι ένα λεπτό θέμα που αφορά χρήματα που κατέβαλλε η ΕΡΤ, δηλαδή χρήματα του ελληνικού λαού και σίγουρα θα χρειαστεί χρόνος για να διαλευκανθεί. Ο Παναθηναϊκός όμως παίζει σε δέκα ημέρες…

Keywords
Τυχαία Θέματα