Ζόρια για ΑΕΚ και ΠΑΣ, στα «μαλακά» ο Παναθηναϊκός!

Η Σεντ Ετιέν θα είναι αντίπαλος της ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, την ΑΪΚ ή την Γιουρόπα θα βρει απέναντί του ο Παναθηναϊκός, την Άλκμααρ ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Την γαλλική Σεντ Ετιέν θα αντιμετωπίσει το συγκρότημα του Τιμούρ Κετσπάγια στην προσπάθεια του να προκριθεί στα play

off του Europa League. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στο «Ζοφρουά Γκισάρ» με τον επαναληπτικό στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Ο Παναθηναϊκός θα βρει απέναντί του την ΑΪΚ Στοκχόλμης ή την Γιουρόπα από το Γιβραλτάρ με τον πρώτο αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες να λήγει με νίκη των Σκανδιναβών εντός έδρας (1-0). Οι «πράσινοι» θα δώσουν τον επαναληπτικό στην Λεωφόρο. Υπενθυμίζεται πως την σουηδική ομάδα είχε αποκλείσει με δύο νίκες στον τρίτο προκριματικού του περσινού Europa League ο Ατρόμητος.

Η τύχη δεν χαμογέλασε στην ομάδα του Γιάννη Πετράκη που σε περίπτωση που καταφέρει στον επαναληπτικό της Νορβηγίας να σφραγίσει την πρόκρισή της (3-0 το πρώτο ματς), θα βρεθεί αντιμέτωπη με την ολλανδική Άλκμααρ, με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται στο «AFAS Stadion».

Οι πρώτοι αγώνες του τρίτου προκριματικού γύρου θα διεξαχθούν στις 28 Ιουλίου και οι ρεβάνς στις 4 Αυγούστου. Τα παιχνίδια των πλέι οφ είναι προγραμματισμένα για τις 18 Αυγούστου και 25 του ίδιου μήνα, ενώ η κλήρωση των πλέι οφ θα γίνει στις 5 Αυγούστου.

Keywords
Τυχαία Θέματα