Ζωντανή με Μέσι η Μπάρτσα πριν το Clasico (vid)

Με δύο γκολ και μία ασίστ από τον Λιονέλ Μέσι η Μπαρτσελόνα νίκησε με την ψυχή στο στόμα 3-2 την Σοσιεδάδ στο Καμπ Νου και θα παίξει τα ρέστα της στο ντέρμπι με την Ρεάλ.

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο για τη διεκδίκηση του τίτλου και μία εβδομάδα πριν από το Clasico στη Μαδρίτη (23/4) δεν είχε περιθώρια απώλειας κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να έκανε εύκολα τα πράγματα για την ομάδα του, όταν στο 17΄ άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ

έξω από την περιοχή και 20 λεπτά αργότερα έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα σε κενή εστία, όμως οι Βάσκοι δεν τα έβαλαν κάτω.

Αρχικά η Σοσιεδάδ μείωσε σε 2-1 στο 42΄, όταν ο Μαρτίνεθ έκανε το γύρισμα μέσα στην περιοχή με την μπάλα να βρίσκει στον Ουμτιτί και να μπαίνει στα δίχτυα.

Ο Μέσι είχε κέφια και στο 43΄ απο εκτελεστής έγινε δημιουργός, δίνοντας την ασίστ στον Αλκάθερ για το 3-1, αλλά η ανακούφιση στο πρόσωπο του Λουίς Ενρίκε δεν κράτησε για πολύ. Με την συμπλήρωση του πρώτου 45λέπτου η Σοσιεδάδ με το πλασέ στην κίνηση του Πριέτο μπήκε και πάλι στο ματς!

Έτσι, με τα πέντε γκολ και το 3-2 υπέρ της Μπάρτσα οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Μπορεί κάποιος στην επανάληψη να περίμενε άλλη μία... καταιγίδα από γκολ, όμως η ευστοχία των δύο ομάδων δεν συνεχίστηκε.

Το 3-2 παρέμεινε μέχρι το φινάλε του αγώνα με την Μπαρτσελόνα να ανεβαίνει στους 72 βαθμούς, 3 πίσω από την Ρεάλ που βρίσκεται στην κορυφή αλλά οι Μαδριλένοι έχουν και ένα ματς λιγότερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα