Ζωντανά στο Κούριο, Μαέστρο & Φίλοι 2016

Μαέστρος Γιάννης Χατζηλοΐζου &Red Electrick

Guest Star: Αλίκη Χρυσοχού

Το μαλτέζικο Ποπ/Ροκ συγκρότημα Red Electrick δεν θα ξεπακετάρει μόνο τις αποσκευές του όταν αποβιβαστεί από την πτήση του με την Emirates στην Κύπρο, αλλά θα φέρει στο κοινό νέα τραγούδια από το τελευταίο του άλμπουμ,

"Inside You", "καθώς και ένα αφιέρωμα στους David Bowie, Prince, και Michael Jackson.

Το μοναδικό πάρτυ θα διεξαχθεί για να γοητεύσει οπαδούς συναυλιών στο μεγαλειώδες σκηνικό του Κουρίου, από το Μαέστρο Γιάννη Χατζηλοΐζου ο οποίος είναι ο Πρόεδρος και Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Μουσικής Ακαδημίας της Κύπρου. Ο Μαέστρος Χατζηλοΐζου έχει δώσει εκατοντάδες συναυλίες ως πιανίστας, μαέστρος και συνθέτης σε όλο τον κόσμο, με τη μουσική του να εκτελείται από τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου, με βράβευση από τις Κάννες, και με μουσική επένδυση ακόμη και στο Χόλιγουντ. Επίσης, επιτέλεσε «Εκπρόσωπος Καλλιτεχνών» στην Προεδρία της Κύπρου του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Με τίτλο «Μαέστρο &Φίλοι», αυτή η συναυλία θα πραγματοποιηθεί ζωντανά την Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου, 2016 στις 8.30μμ. Κάθε χρόνο, ο Μαέστρος Χατζηλοΐζου προσκαλεί διάφορους μουσικούς από διάφορα μέρη του κόσμου και διαφορετικό μουσικό υπόβαθρο για να μοιραστούν τη σκηνή μαζί του.

Τα μέλη του συγκροτήματος Red Electrick, που αποτελείται από τους Peter Borg, Matthew James Borg, Ivan Borg, Jonas Delicata και Robert Spiteri, θα εκτελέσουν τις δημοφιλείς κλασικές επιτυχίες τους, όπως το Paul, το Young Again και το Runaway καθώς και τις δικές τους νέες επιτυχίες όπως το Everybody’s Listening από το τελευταίο τους άλμπουμ. Οι REK θα συμμετάσχουν επίσης στην πρεμιέρα μερικών από των συνθέσεων του Μαέστρου όπως το Miracles, το Midsummer Night’s Dream, και το Song of Colours.

Με υποστηρικτές τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμό (ΚΟΤ), την Αρχή Τουρισμού της Μάλτας, την Emirates και το Cyprus Villages Traditional Houses η συναυλία διοργανώνεται από κοινού από την Ακαδημία Μουσικής της Κύπρου και την κορυφαία εταιρεία μάρκετινγκ και επικοινωνίας της Μάλτας, BPC International. «H BPC έχει παρουσία στην Κύπρο και διαχειρίζεται σημαντικούς πελάτες για περισσότερα από 7 χρόνια τώρα. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, έχω κρατήσει μια πολύ στενή επαφή με τον Carmel Bonello της BPC International, με τον οποίο έχω συνεργαστεί τόσο στην Κύπρο όσο και στη Μάλτα με μεγάλη επιτυχία. Ένα από τα έργα μας περιλαμβάνει το περίφημο μαλτέζικο ροκ συγκρότημα: Red Electrick (REK). Έχουμε προηγουμένως παρουσιάσει το συγκρότημα REK στο κοινό στην Ακαδημία 32, στη Λευκωσία. Μαζί με τη διάσημη Κύπρια Σοπράνο Αλίκη Χρυσοχού, επισκέφθηκα τη Μάλτα για το ξεκίνημα μιας συνεργασίας με το συγκρότημα REK που θα κυκλοφορήσει στο προσεχές μέλλον. Η Αλίκη ήταν μία από τους φιναλίστ του προγράμματος Britain’s Got Talent 2013», δήλωσε ο Μαέστρος Χατζηλοΐζου.

Εισιτήρια: www.tickethour.com.cy

Φωτογραφία: Η αφίσα του Μαέστρο &Φίλοι 2016

Keywords
Τυχαία Θέματα