Master Blender του Famous Grouse στη 1η ζωντανή συνομιλία

Το The Famous Grouse θα φιλοξενήσει μια ειδική ζωντανή συνομιλία με την Master Blender, Kirsteen Campbell την Πέμπτη 25 Αυγούστου (18:00-18:30 ώρα Αγγλίας).

Οι οπαδοί του αγαπημένου ουίσκι της Σκωτίας από όλο τον κόσμο θα έχουν την ευκαιρεία να θέσουν τα ερωτήματά τους απευθείας στην Kirsteen, και να παρακολουθήσουν ζωντανά την συνομιλία μέσω του The Famous Grouse You Tube channel ή μέσω της σελίδας του The Famous Grouse στο Facebook.

Οι

φίλοι θα μπορούν να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους ζωντανά στην Kirsteen σχολιάζοντας στο You Tube ή στο Facebook ή ακόμα να υποβάλουν την ερώτηση εκ των προτέρων σχολιάζοντας στα post του Facebook που σχετίζονται με το live chat ή μέσω του Twitter με #famousquestions.

Η Kirsteen θα συνοδεύεται από τον Stuart Cassells, Γενικό Διευθυντή του The Famous Grouse Experience, που θα φιλοξενήσει το live chat.

Η Kirsteen Campbell διορίστηκε στο ρόλο του Master Blender για το The Famous Grouse τον Μάρτιο του 2016, και είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους που έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν το μυστικό του blend το οποίο χρησιμοποιείται για την παραγωγή του The Famous Grouse.

Ο ρόλος της περιλαμβάνει και τη διαχείριση του θρυλικού «106 sample Room». H ζωντανή συνομιλία θα περιλαμβάνει επίσης μια περιοδεία από το θρυλικό δωμάτιο, επιτρέποντας στους οπαδούς να πάρουν μία γεύση από τη ζωή του The Famous Grouse Master Blender.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος του The Famous Grouse στη Κύπρο η ACM Christofides Ltd.

Keywords
Τυχαία Θέματα