Ζλάταν:«Θα κατακτήσω την Premier League με την Γιουνάιτεντ»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι σίγουρος ότι θα κατακτήσει την Premier League με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δηλώνει ότι οι εμφανίσεις του θα βελτιωθούν, μόλις συνηθίσει τον ρυθμό του παιχνιδιού στην Αγγλία.

Ο 35χρονος Σουηδός έχει πετύχει έξι γκολ στο πρωτάθλημα από την έναρξη της σεζόν, συμπεριλαμβανομένων δύο με τη Σουόνσι την Κυριακή, τα οποία έβαλαν τέλος σε μια «αφλογιστία» δύο μηνών στο πρωτάθλημα. Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται στην έκτη θέση της βαθμολογίας, στους πρώτους μήνες της θητείας του Ζοζέ Μουρίνιο στην τεχνική ηγεσία, και, μολονότι δεν παρατάνε τη «μάχη» για τον τίτλο, ο έμπειρος στράικερ δήλωσε ότι η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί, προκειμένου να ανταγωνιστεί τις Λίβερπουλ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι που προπορεύονται στην «κούρσα» του πρωταθλήματος.

«Εάν μπορούσα να κατακτήσω την Premier League, την επόμενη ημέρα θα σταματούσα να παίζω ποδόσφαιρο... σχεδόν. Ελπίζω ότι θα μπορέσω να την κατακτήσω και θα την κατακτήσω» δήλωσε ο «Ίμπρα» στην ιστοσελίδα του συλλόγου και συνέχισε: «Ήμασταν λίγο άτυχοι σε συγκεκριμένα παιχνίδια. Όταν πιστεύεις, θα συμβεί».

Ο Ιμπραΐμοβιτς υποστήριξε πως το γεγονός ότι η Γιουνάιτεντ έχει αποτύχει να διεκδικήσει έναν τίτλο σε τρία χρόνια παρακμής μετά την αποχώρηση του Άλεξ Φέργκιουσον από την τεχνική ηγεσία σημαίνει ότι θα πρέπει να δουλέψει ακόμη πιο σκληρά για να αποκαταστήσει τη θέση της στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου. «Ακριβώς κάτω από την κορυφή μέχρι να ανέβεις σε αυτή, νομίζω ότι υπάρχει μια μεγάλη διαφορά. Μετά από δύο χρόνια, εάν δεν είσαι στην κορυφή της βαθμολογίας, το προσέχεις, το αισθάνεσαι. Γι' αυτό δουλεύουμε. Έχω χάσει αρκετά καλές ευκαιρίες, κάτι που (συνήθως) δεν βλέπω τον εαυτό μου να κάνει, αλλά είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι εδώ. Ξέρω ότι μπορώ να κάνω περισσότερα, ξέρω ότι η ομάδα μπορεί να κάνει περισσότερα. Θέλω να κάνω περισσότερα. Βρισκόμαστε σε αυτήν την πρώτη φάση, όπου γνωρίζει ο ένας τον άλλο, όπου γνωρίζει και το παιχνίδι επίσης».

Ο Ιμπραΐμοβιτς έχει κατακτήσει τίτλους σε τέσσερις διαφορετικές χώρες και έχει φορέσει τις φανέλες των Άγιαξ, Γιουβέντους, Ίντερ, Μπαρτσελόνα, Μίλαν και Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Σουηδός έχει πανηγυρίσει ένα τρόπαιο σε κάθε σεζόν από το 2001. «Νομίζω ότι ο σύλλογος είναι τεράστιος. Έχω παίξει και σε άλλους σπουδαίους συλλόγους. Κάθε σύλλογος για τον οποίο έπαιξα είναι μεγάλος», πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα