Ζήστε την εμπειρία του νέου iPhone 6s & Plus στα ΜΤΝ Stores

To iPhone 6s και iPhone 6s Plus, τα smartphones με εντυπωσιακή νέα τεχνολογία και μεγαλύτερες επιδόσεις, είναι τώρα στα ΜΤΝ Stores καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα MTN e-Store.

Από τις 16 Οκτωβρίου όλοι οι λάτρεις της τεχνολογίας μπορούν να επισκεφτούν

ένα από τα υπερσύγχρονα ΜΤΝ Stores και να ζήσουν από κοντά την εμπειρία του νέου iPhone 6s και 6s Plus.

iPhone 6s προσφέρουν μια εντελώς νέα εμπειρία πλοήγησης αφού ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά τους είναι η νέα τεχνολογία 3D Touch. Εντυπωσιακή είναι επίσης η ποιότητα λήψης φωτογραφιών με την κάμερα 12MP και η λειτουργία Live Photos που ζωντανεύει τις φωτογραφίες. Τα iPhone 6s και 6s Plus διαθέτουν διπύρηνο επεξεργαστή 64bit A9 SoC χρονισμένο στα 1.8GHz με μνήμη RAM 2GB και ενσωματωμένη μνήμη στα 16GB/64GB/128GB. Διατίθεται σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα, ασημί, γκρι, χρυσό και ροζ.

Οι νέοι συνδρομητές της ΜΤΝ που θα μεταφέρουν τη γραμμή τους σε MTN 4G Smart Unlimited θα αποκτήσουν το iPhone 6s χωρίς σεντ αρχικά, ενώ οι συνδρομητές που θα επιλέξουν το iPhone 6s Plus, θα το αποκτήσουν με μόνο €83 αρχικά.

Με το δίκτυο ΜΤΝ 4G οι χρήστες του iPhone 6s κα 6s Plus μπορούν να απολαμβάνουν ασύλληπτα γρήγορες ταχύτητες και να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες της ναυαρχίδας της Apple.

Η ΜΤΝ σου δίνει πάντα περισσότερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα