Ζιντάν: «Δεν είμαι μάγος»

Σε αντίθεση με εκατομμύρια ποδοσφαιρόφιλους σε όλον τον κόσμο που τον αποκαλούν... μάγο, ο ίδιος ο Ζινεντίν Ζιντάν απαρνείται αυτή την ιδιότητα.

Ο Γάλλος τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης δεν αναφέρεται, βέβαια, στα κατορθώματά του όταν ακόμα έπαιζε ποδόσφαιρο, αλλά φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι ο ίδιος ως προπονητής δεν διαθέτει μαγικό ραβδάκι για να μεταμορφώσει μια ομάδα. Μοναδικό όπλο του είναι η σκληρή δουλειά.

Η Πριμέρα Ντιβιζιόν αρχίζει και πάλι μετά τη διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων και ο Ζιντάν

δεν μπόρεσε να δουλέψει όλες τις προηγούμενες ημέρες εν όψει της αναμέτρησης με την Μπέτις του Γουστάβο Πογιέτ, καθώς έλειπαν οι περισσότεροι παίκτες του.

«Το βασικό για εμάς είναι να αρχίσουμε και πάλι να κάνουμε τα πάντα ώστε να επιστρέψουμε στις νίκες» τόνισε αρχικά ο Γάλλος προπονητής, ο οποίος είδε την ομάδα του να παίρνει τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες στις τρεις αγωνιστικές πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος.

«Όταν δεν νικάς, προφανώς δεν τα έδωσες όλα για τη νίκη. Θα παίξουμε σε μια δύσκολη έδρα, κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο κι εγώ δεν είμαι μάγος, πιστεύω μόνο στη δουλειά» συμπλήρωσε ο «Ζιζού».

Keywords
Τυχαία Θέματα