Ζιντάν: " Φοβήθηκε και βγήκε..."

Από κοντά και η Ρεάλ Μαδρίτης. Κέρδισε (30) μία ανύπαρτη Βιγιαρεάλ, λίγο μετά τις νίκες της Μπαρτσελόνα και της Ατλέτικο Μαδρίτης και έπασε πάλι πίσω τους στον ένα πόντο, τέσσερα παιχνίδια πριν την ολοκλήρωση της La Liga.

Μπενζεμά (41), Λούκας Βάσκες (69) και Μόντιτς (76) τα γκολ των Μαδριλένων, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο άφησε στο τέλος με δέκα την Ρεάλ, όταν αισθάνθηκε τράβηγμα και αποχώρησε. «Δουλεύουμε καλά, η ομάδα ήταν εξαιρετική από το πρώτο λεπτό, έπαιξε με ένα εκπληκτικό

τρόπο,» είπε ο Ζινεντίν Ζιντάν. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία όλων. Δεν άλλαξε τίποτα στην βαθμολογία. Είμαστε ένα βαθμό από την κορυφή κια θα εξακολουθήσουμε να δουλεύουμε. Το πρόβλημα του Ρονάλντο; Ηταν φοβισμένος και γι αυτό έφυγε.Θα δούμε τι έχει ακριβώς. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που θέλει να παίζει πάντα και να τα δίνει όλα » συμπλήρωσε ο Γάλλος προπονητής τη Ρεάλ Μαδρίτης.Στις άλλες συναντήσεις(34η αγωνιστική):Βαλένθια-Εϊμπάρ 4-0,Μάλαγα-Ράγιο Βαγεκάνο 1-1, Σπόρτινγκ Χιχόν-Σεβίλη 2-1. Την Τρίτη:Εσπανιόλ-Θέλτα 1-1, Μπέτις-Λας Πάλμας 1-0.

Keywords
Τυχαία Θέματα