«Ζημιωμένη η Σάντερλαντ με την πώληση Μαυρία»

Με... εξαψήφιο νούμερο ενδέχεται να προκύψει η συμφωνία ανάμεσα σε Σάντερλαντ και Παναθηναϊκό για την επιστροφή του Χάρη Μαυρία στο «τριφύλλι», όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος.

Η «Sunderland Echo» ασχολείται ξανά με τ' ανοιχτά ζητήματα στις «μαυρόγατες» όσον αφορά τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές και τονίζει ότι ο Χάρης Μαυρίας αναμένεται να δώσει το «παρών» στο ξεκίνημα της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ομάδας μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεσή του.

Το εν λόγω

δημοσίευμα τονίζει ότι ο Παναθηναϊκός αλλά και ο ίδιος παίκτης θέλουν να συνεργαστούν ξανά, με τη Σάντερλαντ να εμφανίζεται πρόθυμη να τον παραχωρήσει με κανονική μεταγραφή, γνωρίζοντας όμως ότι θα βγει ζημιωμένη.

Η συμφωνία, τον Αύγουστο του 2013 είχε «κλείσει» έναντι 3+1 εκατ.ευρώ, όμως σε καμία περίπτωση δεν θα φτάσει σε αυτά τα επίπεδα το «deal» της επιστροφής του νεαρού άσου στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Όπως αναγράφεται στη «Sunderland Echo», στην αγγλική ομάδα γνωρίζουν ότι θα βγουν ζημιωμένοι με την διαφαινόμενη πώληση του Χάρη Μαυρία, αφού το ποσό δεν θα ξεπεράσει τα έξι ψηφία...

Keywords
Τυχαία Θέματα