Υπόθεση Δοράς: Βρήκαν ακόμα 6 κιλά κάνναβης στη μάντρα

Επιπλέον ποσότητα ναρκωτικών εντόπισαν σήμερα μέλη της ΥΚΑΝ στο κτηνοτροφικό υποστατικό στη Δορά, όπου χθες είχαν βρεθεί περίπου 6 κιλά κάνναβης, μια αμυντική χειροβομβίδα και έξι πυροκροτητές.

Μιλώντας στην εκπομπή του Σίγμα «Μεσημέρι και Κάτι» , ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΥΚΑΝ, Στέλιος Σεργίδης ανέφερε ότι κατά τις σημερινές έρευνες στο υποστατικό ιδιοκτησίας του 25χρονου συλληφθέντα, εντοπίστηκε μέσα σε δόμη, βαρέλι, μέσα στο οποίο ήταν κρυμμένα έξι σακουλάκι

κάνναβης του ενός κιλού το κάθε ένα.

Όπως ανέφερε ο κ. Σεργδης, μετά από πληροφορίες, μέλη της ΥΚΑν έθεσαν χθες υπό παρακολούθηση τον 25χρονο ύποπτο, ο οποίος βρισκόταν στο κτηνοτροφικό υποστατικό.

Σε κάποια στιγμή, θεάθηκε να τοπιοθετεί κάτι στη μηχανή του οχήματος του φορώντας χειρουργικά γάντια. Αμέσως, οι άνδρες της ΥΚΑΝ ανέκαοψαν τον ύποπτο, για να διαπιστωθεί ότι μέσα στη μηχανή είχε κρύψει 200 γραμμάρια κάνναβης.

Ακολούθησε έρευνα στο υποστατικό, όπου εντοπίστηκαν τόσο η υπόλοιπη ποσότητα ναρκωτικών, όσο και η χειροβομβίδα κα οι έξι πυροκροτητές.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 25χρονος παραδέχθηκε την κατοχή ναρκωτικών και προέβαλε κάποιους ισχυρισμούς, οι οποίοι διερευνώνται.

Πάντως, ο κ. Σεργίδης ανέφερε ότι για τα κυπριακά δεδομένα, τα 12 κιλά κάνναβης είναι σημαντική ποσότητα.

Ο συλληφθείς είχε απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία για υπόθεση ναρκωτικών.

Ο 25χρονος οδηγήθηκε στο δικαστήριο για έκδοση διατάγματος κράτησής του.

Keywords
Τυχαία Θέματα