Υποψήφιος για Δημαρχία Έγκωμης ο Φοίβος Ζαχαριάδης

Την υποψηφιότητα του για την Δημαρχία Έγκωμης εξήγγειλε ο Φοίβος Ζαχαριάδης, ως υπερκομματικός υποψήφιος.

Ακολουθεί σχετική αυτούσια ανακοίνωση από το εκλογικό του επιτελείο:

"Φίλες και Φίλοι, δημότες της Έγκωμης,

Με χαρά σας ανακοινώνω την απόφαση μου να διεκδικήσω τη Δημαρχία στην πόλη μας, ως Υπερκομματικός Υποψήφιος.Ήρθε η ώρα να αλλάξουμε σελίδα. Να προχωρήσουμε μπροστά για την Έγκωμη όπως την ονειρευόμαστε.

Τα πέντε τελευταία χρόνια έκανα το καλύτερο δυνατό. Εδώ και 15 χρόνια ως Δημοτικός

Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος, εργάστηκα σκληρά για να λύσω προβλήματα, να βελτιώσω την καθημερινότητα μας. Βοήθησα τη δημοτική αρχή με ευσυνειδησία και αφοσίωση για το συλλογικό καλό.
Παρόλες τις προσπάθειες, τις δικές μου, συναδέλφων και πολλών φιλότιμων στελεχών, η πόλη μας δεν είχε τη σωστή καθοδήγηση, τη δύναμη, το όραμα που αρμόζει στους πολίτες της. Έμεινε πίσω, στη στασιμότητα και την αδράνεια.

Αξίζουμε περισσότερα.

Γι’ αυτό, σήμερα, κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Καλούμε τους πολίτες που έχουν την ίδια αίσθηση με εμάς να συνεχίσουμε μαζί, ενωμένοι ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης, να δημιουργήσουμε μια δυνατή ομάδα για να φέρουμε την πόλη μας εκεί που της αξίζει.

Αυτά που μας χωρίζουν είναι ασήμαντα. Αυτά που μας ενώνουν σημαντικά: Είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητα μας, και η αγωνία μας να παραδώσουμε καλύτερη ποιότητα ζωής στα παιδιά μας.

Σήμερα ζητάμε τη στήριξη σας. Ενωμένοι, με τις δικές μας δυνάμεις, θα πετύχουμε"

Keywords
Τυχαία Θέματα