Υποχωρεί από αύριο ο καύσωνας- Ο καιρός τις επόμενες μέρες

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις, κυρίως στα βορειοδυτικά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί µέτριοι 4 Μποφόρ, παροδικά µέχρι ισχυροί 4 µε 5 Μποφόρ, ενώ τοπικά στα νότια και νοτιοδυτικά µέχρι πολύ ισχυροί 5 µε 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη για να καταστεί σταδιακά στα προσήνεµα παράλια µέχρι και ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι

κυρίως αίθριος, παρόλο που κυρίως στα δυτικά και βόρεια θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες χαµηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 και παροδικά στα νοτιοδυτικά µέχρι ισχυροί 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη στα δυτικά και βόρεια παράλια και λίγο ταραγµένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τις επόμενες μέρες

Αύριο ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 Μποφόρ και αργότερα στα προσήνεµα, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ, ενώ το απόγευµα τοπικά στα νότια και νοτιοδυτικά µέχρι πολύ ισχυροί 5 µε 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη και τοπικά το απόγευµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 36 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 33 στα βόρεια και νότια παράλια, στους 30 βαθµούς στα δυτικά παράλια και στους 27 στα ψηλότερα ορεινά.

Tο Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Την Κυριακή και την ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, µε την θερµοκρασία να σηµειώνει σταδιακά άνοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα