Υπό επταήμερη κράτηση 26χρονος για δολοφονία της Ντανιέλα

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα επταήμερης κράτησης εναντίον 26χρονου από τη Λάρνακα για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση δολοφονίας της Ντανιέλα Ρόσκα στη Λάρνακα.

Εξετάζονται τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, διέγερσης για διάπραξη ποινικού αδικήματος, φόνου εκ προμελέτης, νυκτερινής διάρρηξης κατοικίας και κλοπής και συνέργειας μετά τη διάπραξη αδικήματος, δηλαδή του φόνου εκ προμελέτης.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν την περίοδο μεταξύ 31ης Οκτωβρίου και 20ης Νοεμβρίου 2015 στη

Λάρνακα.

Όπως ανέφερε στο Δικαστήριο ο εξεταστής της υπόθεσης, την 1η Νοεμβρίου 2015 εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμα της στην Οδό Τουζ Χανέ στην περιοχή Μακένζη στη Λάρνακα, η Daniela Rosca, 37 χρόνων από τη Μολδαβία.

Από τη σορό παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις ενώ από τη σκηνή παραλήφθηκε μεγάλος αριθμός τεκμηρίων που στάλθηκαν επίσης για επιστημονικές εξετάσεις.

Από τη διερεύνηση της υπόθεσης διαπιστώθηκε ότι το θύμα ζούσε τα τελευταία χρόνια έντονη ζωή και διατηρούσε παράλληλους ερωτικούς δεσμούς με διάφορα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και ο 26χρονος ο οποίος διέκοψε τη σχέση του μαζί της στα μέσα του 2015.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα