Υπερήφανος ο ΓΣΠ για του αθλητές του

Παρέλλης και Χονδροκούκης αποτελούν φωτεινό παράδειγμα για τους νέους.

O Γυμναστικός Σύλλογος «Τα Παγκύπρια» (ΓΣΠ) της Λευκωσίας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους αθλητές του Απόστολο Παρέλλη και Δημήτρη Χονδροκούκη για τις μεγάλες επιτυχίες τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στο Πεκίνο. Η πρόκρισή των αθλητών στους τελικούς των αγωνισμάτων τους αποτελεί σπουδαία διάκριση και ανταμοιβή της σκληρής προσπάθειας που έχουν κάνει.

Ο Απόστολος Παρέλλης με βολή 64.41μ. κατέκτησε την

τέταρτη θέση στον προκριματικό της δισκοβολίας και εξασφάλισε το εισιτήριο για τον τελικό του αγωνίσματος. Ο Δημήτρης Χονδροκούκης με άλμα 2.,31μ. βρέθηκε στην 7η θέση και προκρίθηκε στον τελικό του ύψους.

Οι επιδόσεις των αθλητών του ΓΣΠ αποτελούν τεράστια επιτυχία για τον κυπριακό στίβο και γεμίζουν, γι’ άλλη μία φορά, με περηφάνια και συγκίνηση τον Σύλλογο. «Οι αθλητές μας αποτελούν φωτεινό παράδειγμα και πηγή έμπνευσης για όλα τα νέα παιδιά. Με πίστη και σκληρή δουλειά κατάφεραν να ξεχωρίσουν στη μεγάλη αυτή διεθνή διοργάνωση και τους συγχαίρουμε για την επιτυχία τους» δήλωσε ο γενικός διευθυντής του ΓΣΠ, Φοίβος Κωνσταντινίδης, τονίζοντας τη σημαντική δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Συλλόγου από τους προπονητές και όλη την ομάδα του στίβου. «Ο αγώνας και η καθημερινή σκληρή προσπάθεια, οδηγούν στο δρόμο της επιτυχίας» σημείωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα