Ολοκληρώνει το απόγευμα η Εθνική ενόψει Ουαλίας

Με προπόνηση στις 19:30 στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών για τον αγώνα με την Ουαλία.

Πριν την προπόνηση, στις 19:00, στο Συνεδριακό κέντρο του ΓΣΠ θα πραγματοποιηθεί η Συνέντευξη Τύπου της Εθνικής μας στην παρουσία του προπονητή Πάμπου Χριστοδούλου και ενός ποδοσφαιριστή.

Ο αγώνας με την Ουαλία είναι ο πιο σημαντικός στη μέχρι τώρα πορεία της Εθνικής μας στο 2ο προκριματικό όμιλο του EURO

2016. Κόντρα στην πρωτοπόρο ομάδα του ομίλου, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα προσπαθήσει να φτάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα το οποίο θα δημιουργήσει πολύ καλύτερες προοπτικές για τη συνέχεια.

Σε αυτή την προσπάθεια τους, οι διεθνείς μας θα έχουν και την στήριξη του κόσμου με τις ενδείξεις από την προπώληση των εισιτηρίων να είναι άκρως ενθαρρυντικές.

Στην κλήση του Ομοσπονδιακού μας τεχνικού βρίσκονται 24 ποδοσφαιριστές, μεταξύ αυτών και ο Λαμπάν που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στην Ουαλία λόγω κιτρίνων καρτών.

Η αποστολή για τον αγώνα με την Ουαλία:

Τερματοφύλακες: Αντώνης Γιωργαλλίδης, Κωνσταντίνος Παναγή,Αλεξάντρε Νέγκρι.

Αμυντικοί: Ντόσσα Τζούνιορ, Μάριος Στυλιανού, Βαλεντίνος Σιέλης, Μάριος Αντωνιάδης, Τζέισον Δημητρίου, Ηλίας Χαραλάμπους, Αγγελής Αγγελή, Κωνσταντίνος Λαϊφης.

Μέσοι: Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Κωνσταντίνος Μακρίδης, Μάριος Νικολάου, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Γιώργος Οικονομίδης, Νικόλας Εγγλέζου, Κωστάκης Αρτυματάς, Γρηγόρης Κάστανος.

Επιθετικοί: Νέστορας Μυτίδης, Πιέρος Σωτηρίου, Ανδρέας Μακρής, Γιώργος Κολοκούδιας.

Keywords
Τυχαία Θέματα