Υπ.Ενέργειας -Δημόσια Διαβούλευση για επιχειρηματικό σύστημα

Η Προεδρία και το Υπουργείο Ενεργείας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, ανακοινώνουν την έναρξη Δημόσιας Διαβούλευσης για την Εθνική Δήλωση Πολίτικη για Ενίσχυση του Επιχειρηματικού Οικοσυστήματος στην Κύπρο.

Το Προσχέδιο της Εθνικής Δήλωσης Πολιτικής αποτελεί προϊόν διαλόγου με όλες τις αρμόδιες κυβερνητικές υπηρεσίες, αλλά και με εκπροσώπους όλων των βασικών φορέων του επιχειρηματικού οικοσυστήματος στην Κύπρο. Τον συντονισμό της ετοιμασίας ανέλαβε

το Υπουργείο Ενεργείας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού σε συνεργασία με τη Μονάδα Διοικητικής Μεταρρύθμισης, υπό την Προεδρία, ενώ η όλη προσπάθεια αποτελεί προτεραιότητα του προγράμματος αναπτυξιακής μεταρρύθμισης που προωθεί η Κυπριακή Κυβέρνηση.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, στόχος της Κυβέρνησης είναι η καθιέρωση ενός ολοκληρωμένου πλαισίου πολιτικής για την ανάπτυξη του επιχειρηματικού οικοσυστήματος της χώρας μέσα από την εφαρμογή στοχευμένων δράσεων για καλλιέργεια επιχειρηματικής κουλτούρας στη χώρα, διευκόλυνση της επιχειρηματικής δραστηριότητας και ενδυνάμωση του υφιστάμενου επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Το Προσχέδιο της Εθνικής Δήλωσης Πολιτικής έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού ( www.mcit .gov.cy ) στην ενότητα Βιομηχανική Ανάπτυξη, υποενότητα Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις - «Εθνική Δήλωση Πολίτικης για την Ενίσχυση του Επιχειρηματικού Οικοσυστήματος στην Κύπρο» και την ιστοσελίδα της Μονάδας Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Πηγή - ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα