Υπαρκτό το «σενάριο Γιανουζάι» για τον Ολυμπιακό

Οι καλές σχέσεις που διατηρούν ο Ζοζέ Μουρίνιο με τον Μάρκο Σίλβα, δεν αποκλείεται να φέρουν στην ομάδα του Ολυμπιακού, έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή που βρίσκεται σε ιδανική ηλικία και «διψά» για διακρίσεις προκειμένου ν΄αποδείξει ότι έχει θέση στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Ο λόγος για τον 21χρονο μεσοεπιθετικό, Αντνάν Γιανουζάι, ο οποίος έχει γεννηθεί στο Βέλγιο από Κοσοβάρους γονείς. Ο νεαρός άσος ανήκει στην Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, αλλά όπως φαίνεται εκ πρώτης όψεως, ο Μουρίνιο

δεν τον υπολογίζει στα βασικά σχέδια του. Κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να αποφασίσει την παραχώρηση του με την μορφή δανεισμού, όπως έγινε εφέτος, καθώς ο Γιανουζάι έπαιξε στην Ντόρτμουντ, χωρίς να καταφέρει να προσαρμοσθεί (6 συμμετοχές-0 γκολ). Η φιλία που συνδέει τον Μουρίνιο με τον προπονητή του Ολυμπιακού, αποτελεί με βεβαιότητα ένα επιπλέον πλεονέκτημα για τους «ερυθρόλευκους» στην διεκδίκηση του Γιανουζάι, ο οποίος ασφαλώς και θα πρέπει να συμφωνήσει για να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα