«Υπάρχει πλάνο για να μείνουν οι μεγάλες ομάδες» (ηχητικό)

Ο παραιτηθείς πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για την ποινή της αφαίρεσης 6 βαθμών από την ομάδα και τόνισε ότι υπάρχει πλάνο για να χτυπηθούν οι μικρές ομάδες.


Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις και αναλυτικά στο ηχητικό:
-Είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα. Έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Δεν αγγίζουν τις μεγάλες ομάδες οι φάκελοι.
-Υπάρχει ένα πλάνο να χτυπηθούν οι μικρές ομάδες και να μείνουν οι μεγάλες. Έχουμε στοιχεία και δεν ξέρω ποιος είναι πίσω από αυτά. Θα εντοπίσουμε τον άνθρωπο που θέλει να εξοντώσει τις μικρές ομάδες.
-Δεν

υπάρχει λύση. Η λύση είναι να βγουν οι αλήθειες προς τα έξω.
-Έφυγαν από τον έλεγχο ορισμένοι. Δεν νομίζω να είναι ο πρόεδρος που μαγειρεύει αυτά τα πράγματα.
-Αφού χάνεται τα λεφτά από τον Ερμή, γιατί τον έχετε εκεί. Δεν μας αφήνουν ήσυχους. Πόσα χρόνια έχει που λέω να βγει ο Ερμής από το στοίχημα.
-Θα χτυπηθούν κι άλλες ομάδες. Δεν θα αγγίζει ποτέ τις μεγάλες ομάδες. Υπάρχει καιροσκοπία για να κάνουν τη λίγκα. Έχουμε και εμείς κάτι κρυφά. Θα έρθει η ώρα τους.
-Όταν υπάρχει υπόνοια με στοιχηματισμό, πρέπει να μηδενίζεις τα στοιχήματα. Κάποιοι το αρνηθήκαν.
-Θα είμαι σπόνσορας του Ερμή. Θα μιλώ κάθε μέρα στα ράδια ως παραιτηθείς πρόεδρος. Όσοι θέλουν ας με ακούν, οι άλλοι ας κλείσουν τα αυτιά τους.
-Έχει δέκα χρόνια αυτή η ιστορία. Εγώ δεν είμαι μέσα στους αδύνατους. Παίζονται άλλα συμφέροντα. Εγώ ακούω διαταγές από τον Θεό και από τον Μακαρίτη τον πατέρα μου. Στο τέλος τελειώνει το παιχνίδι, τώρα έχει αρχίσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα