Υπ. Παιδείας: Παιδότοπος εις μνήμη του Τάσου Μητσόπουλου

Παιδότοπο στα όρια της περιοχής Στροβόλου εις μνήμη του Τάσου Μητσόπουλου εγκαινίασε ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Καδής.

Τον παιδότοπο τον οποίο παραχώρησε ο Δήμος Στροβόλου εξόπλισε η Λέσχη Λαϊονές Λευκωσίας – Κερύνειας με παιχνίδια κατάλληλα για παιδιά με εγκεφαλικές και άλλες παθήσεις.

«Το αξιόλογο έργο που εγκαινιάζουμε σήμερα μετατρέπεται σε μια σύγχρονη παιδική χαρά, μια μικρή όαση πρασίνου, παιχνιδιού και ανάπαυσης, που σέβεται τις ιδιαιτερότητες του κάθε παιδιού

και το βασικό του δικαίωμα στη διασκέδαση και το παιχνίδι», ανέφερε στο χαιρετισμό του ο κ. Καδής, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση.

Ο υπαίθριος αυτός χώρος, πρόσθεσε, «δίνει τη δυνατότητα στους γονείς να συνδυάσουν την ξεκούραση τους, παρέχοντας ταυτόχρονα στα παιδιά τους ποιοτική και ευχάριστη αξιοποίηση του ελεύθερου τους χρόνου, σε ένα περιβάλλον που τους επιτρέπει να κοινωνικοποιούνται, να παρατηρούν τον κόσμο και τη φύση γύρω τους και να αναπτύσσουν ποικίλες δεξιότητες».

Ο Υπουργός Παιδείας είπε επίσης «ο φιλόξενος και φιλικός αυτός παιδότοπος εύστοχα θα συνδυάζει την ευγενική προσωπικότητα, το ήθος και την εντιμότητα του Τάσου Μητσόπουλου με την ειλικρίνεια, την αθωότητα και την καθαρή ψυχή των παιδιών που θα φιλοξενεί».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα