Ξυλοδαρμός άνδρα από εκπαιδευτή σκύλων–Πυροβολούσε αδέσποτα;

Αναστάτωση το μεσημέρι της Δευτέρας στο Καϊμακλί, όταν νεαροί επιτέθηκαν σε άνδρα, ο οποίος, σύμφωνα με την καταγγελία τους, πυροβολούσε αδέσποτα που βρίσκονταν έξω από την οικία του.

Όπως πληροφορείται το Sigmalive, όλα συνέβησαν την περασμένη Δευτέρα στην Παλλουριώτισσα, κοντά στην περιοχή του ΣΟΠΑΖ, όταν, σύμφωνα με την καταγγελία, μία παρέα 5 νεαρών διαπίστωσε ότι άνδρας στην περιοχή πυροβολούσε με κυνηγετικό όπλο αδέσποτα που κινούνταν έξω από την οικία του.
Να σημειωθεί ότι ο ένας από τους 5 νεαρούς είναι εκπαιδευτής

σκύλων, με αποτέλεσμα να αντιδράσει έντονα στη θλιβερή εικόνα που είχε μπροστά του.

Οι νεαροί παραδέχονται ότι επιτέθηκαν στον άνδρα, όταν τον ρώτησαν ποιος είναι ο λόγος που πυροβολεί τ’ αδέσποτα. Η απάντηση του άνδρα εξόργισε τους νεαρούς, αφού φέρεται να τούς είπε ότι πυροβολεί όσα γατιά και σκύλους λερώνουν την αυλή του.
Αμέσως μετά την επίθεση των νεαρών, κλήθηκε αστυνομία στην περιοχή, όπου μέλη του Σώματος πέρασαν χειροπέδες στους 5 νεαρούς.

Αφού προσήχθησαν σε αστυνομικό τμήμα, αφέθησαν λίγες ώρες μετά ελεύθεροι, αφού ο άνδρας απέσυρε την καταγγελία εναντίον τους, προειδοποιώντας, ωστόσο, ότι δεν θ’ ανεχθεί ξανά ανάλογη συμπεριφορά.

Εντούτοις, οι νεαροί είναι πρόθυμοι να δώσουν οι ίδιοι συνέχεια στην υπόθεση, αφού, όπως καταγγέλλουν, πρόκειται για πρόσωπο που προβαίνει κατ’ επανάληψη σε τέτοιες ενέργειες και κάποιος θα πρέπει να τον σταματήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα