Ξέσπασε στα Περιβόλια ο Ολυμπιακός, 4-0 τον ΑΟΧ

Άνετα και με καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο, πέρασε ο Ολυμπιακός από τα Περιβόλια, επικρατώντας με σκορ 4-0 του ΑΟΧ για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Κορυφαίος ο Φιγκέιρας, φοβερό γκολ ο Πάρντο.



Στο Δημοτικό γήπεδο Περιβολίων, τα Χανιά

υποδέχθηκαν τον Ολυμπιακό για την 2η αγωνιστική της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι γηπεδούχοι στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου είχαν ηττηθεί (4-0) εκτός έδρας από την Σπάρτη, ενώ ο Ολυμπιακός επικράτησε (3-0) στο Φάληρο του Πλατανιά.

Ο ΑΟΧ ουσιαστικά ευελπιστούσε μόνο στη νίκη για να παραμείνει στο κόλπο της πρόκρισης, γεγονός που έκανε ακόμη πιο δύσκολο του έργο του απέναντι στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός έχοντας κάμποσες αλλαγές στη σύνθεση του, έψαχνε την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις αφήνοντας πίσω του την εντός έδρας ισοπαλία και το κακό αγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στην Κέρκυρα.

Ο Μπέντο έδωσε φανέλα βασικού στον Χουτεσιώτη, αλλά και στους Ρομαό, Ντε λα Μπέγια, Μαρίν. Τελευταία εμφάνιση του Τογκολέζου διεθνή ήταν στις 3 Νοεμβρίου όταν αγωνίστηκε για 9 λεπτά στο εκτός έδρας με την Αστάνα, την 4η αγωνιστική του Europa League.

Στην ενδεκάδα επέστρεψε για πρώτη φορά μετά τις 15 Οκτώβρη και το ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη ο Μαρίν,, όπως και ο Ντε λα Μπέγια μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ στις 2 Οκτωβρίου.
Υπόθεση 45 λεπτών

Χανιά (Γκάτζιος): Αθανασίου, Ζερής, Ηρακλής, Θεολόγου, Δαμιανάκης, Φουρλάνος (71' Βαρούχας), Γκεμίσης, Τσουκάνης, Μάνιας, Νικολόπουλος (46' Ντούμος), Λύρας (58' Σταματής).

Ολυμπιακός (Μπέντο): Χουτεσιώτης, Φιγκέιρας, Μποτία, Ρομαό, Ντε λα Μπέγια (77' Τσιμίκας), Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Μαρίν, Μανθάτης (65' Ανδρούτσος), Πάρντο, Ιντέγε (46' Καρντόσο).

Keywords
Τυχαία Θέματα