Ξέσπασε ο Τορναρίτης για Fake Tweet:Η ανηθικότητα έχει όρια

Toν γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγες ώρες μία ψευδής ανάρτηση, δήθεν του Νίκου Τορναρίτη, ο οποίος όμως, με ανάρτηση του πριν από λίγο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ξεκαθαρίζει πώς έχουν τα πράγματα.

Η ψευδής ανάρτηση που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, έφερε τον κ. Τορναρίτη να αναφέρει ότι είναι άδικα τα πυρά που δέχονται οι Τουρκοκύπριοι για τα πανηγύρια της ντροπής στα Κόκκινα, καθώς «ήρωες δεν έχουμε μόνο εμείς».

Ο κ. Τορναρίτης, αφού ξεκαθαρίζει ότι πρόκειται για ψευδή ανάρτηση, καθώς αυτός βρίσκεται σε διακοπές με την οικογένειά του, αναφέρει

μεταξύ άλλων: «Αυτοί που δεν έχουν απαντήσεις στα ερωτήματα του λαού, χρησιμοποιούν φασιστικές μεθόδους για να πείσουν για τις ανέξοδες και ψεύτικες πολιτικές τους. Η κατασκευή ενός Tweet που δεν έγραψα ΠΟΤΕ, δείχνει την αγωνία τους...».

Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση του κυρίου Τορναρίτη, ενώ δείτε πιο κάτω τη σχετική φωτογραφία:

«Ενώ βρίσκομαι σε διακοπές στο εξωτερικό με την οικογένεια μου, κάποιοι δεν λένε να ηρεμήσουν...
Η ανηθικότητα έχει και όρια. Αυτοί που δεν έχουν απαντήσεις στα ερωτήματα του λαού, χρησιμοποιούν φασιστικές μεθόδους για να πείσουν για τις ανέξοδες και ψεύτικες πολιτικές τους. Η κατασκευή ενός Tweet, που δεν έγραψα ΠΟΤΕ, δείχνει την αγωνία τους, δεν θα τους κάνω το χατίρι, θα συνεχίσω τις διακοπές μου και με την επιστροφή θα παίρνουν τις απαντήσεις που Πρέπει.
Εκεί που σταματά η Ελευθερία του λόγου, μιλούν τα Τάνκς. Προσωπικά επιλέγω πάντα τη Δημοκρατία και την Ελευθερία.
Καλές διακοπές σε όλους αγαπημένοι μου φίλες και φίλοι».

Δείτε στη φωτογραφία την ανάρτηση:


Keywords
Τυχαία Θέματα