Ξέχασε τι θα πει γκολ η Σαλαμίνα…

Άσφαιροι και χθες οι «ερυθρόλευκοι», έμειναν στην ισοπαλία με την «ελαφρά ταξιαρχία»

Ν. ΣΑΛΑΜΙΝΑ 0
ΑΡΗΣ 0

Ούτε και χθες γεύθηκαν τη νίκη Σαλαμίνα και Άρης, που έμειναν στο άγονο 0-0. Αποτέλεσμα οδυνηρό για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι εκτός από τη νίκη, ψάχνουν ακόμη και για το πρώτο τους γκολ στο πρωτάθλημα! Ο Άρης

έφυγε ικανοποιημένος με τοΝ βαθμό και μετρά τρεις ισοπαλίες σε 4 αγώνες.

Η Ν. Σαλαμίνα ήταν καλύτερη σε γενικές γραμμές, αλλά ήταν άσφαιρη, ενώ ο Άρης διακρίθηκε αμυντικά και απείλησε σε λίγες περιπτώσεις.

Ξεκίνησαν δυνατά οι «ερυθρόλευκοι» και έφτιαξαν ευκαιρίες για να πάρουν προβάδισμα. Πρώτα στο 14΄ σουτ του Κούσουλου, απέκρουσε εντυπωσιακά ο Γκοτ, ενώ στο επόμενο λεπτό (15΄) από καλή θέση ο Αβελάιρας δεν μπόρεσε να νικήσει τον κίπερ των φιλοξενουμένων. Η τρίτη μεγάλη ευκαιρία για τους «ερυθρόλευκους» στο α΄ 45λεπτο ήλθε στο 28΄, με τον Μάατσι να πιάνει κεφαλιά στην εξωτερική των διχτύων.

Ο Άρης, ο οποίος έχασε με τραυματισμό τον Μαραγκουδάκη στα μέσα του ημιχρόνου, αμυνόταν και έψαχνε την ευκαιρία στην αντεπίθεση. Είχε μερικές καλές προϋποθέσεις σε ανοικτό γήπεδο, αλλά δεν μπόρεσε ούτε αυτός να σκοράρει. Κυριότερη ήταν η φάση στο 35ο λεπτό, όταν από καλή θέση ο Αντωνίου σούταρε πάνω στον Βεσελόφσκι.
Το ημίχρονο έκλεισε με άλλη μια ευκαιρία για τη Σαλαμίνα, όταν ο Μάατσι στο 42΄ δεν έπιασε καλά το σουτ.

Το β΄ ημίχρονο
Με τον ίδιο τρόπο, όπως στο α΄ 45λεπτο, άρχισε την επανάληψη η Σαλαμίνα, αναλαμβάνοντας τα ηνία για να φτάσει στο γκολ. Ο Άρης συνέχισε να κλείνει χώρους, να αμύνεται και να βγαίνει σε αντεπιθέσεις.

Ο Μάατσι συνέχισε τον χορό των χαμένων ευκαιριών στο 57΄ και 58΄, μη μπορώντας από εξαιρετικά ευνοϊκές θέσεις να σκοράρει.

Ο Νεαγκόε έκανε τις αλλαγές του για να τονώσει την επίθεσή του και ο Μάατσι ήταν ένας από αυτούς που την «πλήρωσαν»…

Παρά την υπεροχή της όμως η Σαλαμίνα δεν έφτιαχνε ευκαιρίες, όπως στις αρχές του ημιχρόνου και μοιραία δεν σκόραρε ο Άρης, που αμυνόταν σωστά, στις αντεπιθέσεις απείλησε με τον Αντωνίου στο 52΄ και 76΄ και λίγο έλειψε με τον ίδιο παίκτη στο 89΄ να πάρει και τη νίκη.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λούκας Σωτηρίου.
ΒΟΗΘΟΙ: Χαρ. Χαραλάμπους, Ν. Εγγλέζου.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Νεάγκου, Τσαμπούρης/ Παχίπης, Φράγκου

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Βεσελόφσκι, Τσαμπούρης, Φούσκο, Γκράσι, Άντονιτς, Κούσουλος, Μπεμπέ, Αβελάιρας (55΄ Νεάγκου), Πεδρίτο (75΄ Παύλου), Μάατσι (64΄ Κωνσταντίνου), Μακρίεφ.
ΑΡΗΣ: Γκοτ, Θεοφίλου, Ευσταθίου, Μενέντες, Παντίδος, Παχίπης, Μάρτινς, Νάνο (75΄ Κυριάκου) Αντωνίου, Μαραγκουδάκης (31΄ Μουκάνζα, 59΄ Φράγκου), Σκούρτης.
* Λίγο πριν το τέλος ο διαιτητής απέβαλε τον γενικό αρχηγό των γηπεδούχων Γιώργο Κωνσταντίνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα