Η Λέσχη Ιπποδρομιών Λευκωσίας τα λέει με Ιωνά

Ο πρόεδρος της Λέσχης Ιπποδρομιών Λευκωσίας, Χάρης Σταυράκης, και αντιπροσωπία της στην οποία θα μετέχει και ο επίτροπος Μιχάλης Παπαπέτρου, που υπήρξε θύμα εμπρησμού, θα συναντηθούν σχετικά με τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Ιωνά Νικολάου.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή τους, «η Λ.Ι.Λ. θα απαιτήσει την προστασία των μελών της, των αξιωματούχων, ιδιοκτητών, των αναβατών, προπονητών, λειτουργών του Τύπου και άλλων οι οποίοι έχουν πέσει θύματα εμπρησμών και όλοι δυστυχώς παραμένουν ανεξιχνίαστοι, κάτι που αποτελεί ασήκωτο βάρος για τις διωκτικές Αρχές και την Κυπριακή

Αστυνομία».

Η Λέσχη Ιπποδρομιών αποδεδειγμένα έχει αφεθεί στο έλεος των εγκληματικών στοιχείων και το γεγονός αποτελεί όνειδος για την κυπριακή κοινωνία και την Αστυνομία. «Δεν γνωρίζουμε και δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτοι κατά πόσον το μπαράζ εμπρησμών οφείλεται στην αδιαφορία των Αρχών ασφαλείας, την ανικανότητα τους, ή και σε άλλους λόγους. Γνωρίζουμε μόνο πως 25 εμπρησμοί σε διάρκεια 6-7 χρόνων είναι τρομακτικός αριθμός και ο μηδενικός εξιχνιασμός αποτελεί ντροπή και κατάρα για την κοινωνία και τους κρατούντες», αναφέρει η ανακοίνωση.

Οι παράνομοι δεν φοβούνται
Ο εμπρησμός του αυτοκινήτου πολυτελείας του επιτρόπου, Μιχάλη Παπαπέτρου, έγινε την Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου, μπροστά στον ιππόδρομο, στο ειδικά διαμορφωμένο πάρκιγκ των Επιτρόπων της ΛΙΛ και αυτό φανερώνει ότι οι παράνομοι δεν φοβούνται κανέναν και κυρίως την κυπριακή Αστυνομία, την οποίαν αφήνουν εκτεθειμένη όποτε το θεωρήσουν χρήσιμο ή το κρίνουν σκόπιμο.

Οι παράνομοι και εγκληματίες δεν έμειναν μόνον στον εμπρησμό της 14ης Σεπτεμβρίου και δύο μέρες αργότερα έκαψαν και το καινούργιο αυτοκίνητο μάρκας Μερσεντές του αναβάτη Μάριου Μηνά, έξω από την οικία του στη Μακεδονίτισσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα