«Ξαφνικά μπήκε στην ζωή μου η λευχαιμία» - Έκκληση για δότη

Μια έκκληση από καρδιάς κάνει ο Πανίκος Χαραλάμπους. Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο κ.Χαραλάμπους απευθύνει έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει, προκειμένου να βρεθεί συμβατός δότης μυελού των οστών.

Όσοι ενδιαφέρονται θα μπορούν το ερχόμενο Σάββατο, 29 του μήνα, θα μπορούν να δώσουν δείγμα σε διάφορα σημεία σε όλη την Κύπρο, όπου πραγματοποιείται εθελοντική εκδήλωση της Παγκύπριας Συντεχνίας Νοσηλευτών (ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ) και της

Ομάδας Στήριξης Αιματολογικών Ασθενών «Ύστερα Ήρθε η Άνοιξη» για συλλογή δείγματος μυελού των οστών.

Ο ίδιος στην ανάρτησή του στο facebook, αναφέρει:

"Αγαπητοί φίλοι, ξαφνικά μπήκε στη ζωή μου η λευχαιμία και έτσι χρειάζομαι συμβατό μυελό των οστών. Το ερχόμενο Σάββατο 29/4/2017 από τις 12.00 μέχρι τις 16.00μμ θα γίνουν σε διάφορα σημεία σε όλη την Κύπρο λήψεις δειγμάτων σάλιου από τον σύνδεσμο "Και ύστερα ήρθε η Άνοιξη" και την ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ ελπίζοντας πως με κάποιο από εσάς θα είμαι συμβατός.

Λευκωσία: Mall of Cyprus / Πλατεία Φανερωμένης

Λεμεσός: Μόλος Λεμεσού / Lidl Ύψωνα

Πάφος: Kings Avenue Mall

Λάρνακα: Πλατεία Φανερωμένης (Φοινικούδες)

Παραλίμνι: Lidl Παραλιμνίου

Η διαδικασία ολιγόλεπτη και απλή. Με λίγο σάλιο από το στόμα, να είσαι μεταξύ 18-45 χρόνων και να μην είσαι πρόσφατα χειρουργημένος. Να μην έχεις καρδιοπάθεια ή κάποια μολυσματική ασθένεια.Αν τελικά είμαστε συμβατοί απλά θα καλεστείς να δώσεις λίγο αίμα όπως σε όλες τις αιμοδοσίες.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς"

Keywords
Τυχαία Θέματα