Βροχές στην Κύπρο- Πτώση θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Η ασθενής ψηλή πίεση που επηρεάζει την περιοχή υποχωρεί σταδιακά. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήµατα αραιή σκόνη, που αναµένεται να υποχωρήσει τη ∆ευτέρα.

Το απόγευµα θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ δυνατό να πέσουν τοπικά λίγες ελαφρές βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.
Απόψε θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές ή και µέσες νεφώσεις.

Τις αυγινές κυρίως ώρες πιθανό να σχηµατιστεί τοπικά αραιή οµίχλη ή και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά νοτιοανατολικοί, ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό και τα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 11 βαθµούς στα παράλια.

Αύριο θα υπάρχουν διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό, αλλά και περίοδοι µε αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα καταστούν σύντοµα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς και σταδιακά τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά από το µεσηµέρι, στα δυτικά, θα πνέουν µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη αλλά το απόγευµα, στα δυτικά, θα καταστεί µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο, την Κυριακή και τη ∆ευτέρα θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Το Σάββατο η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση, κυρίως στο εσωτερικό, ενώ την Κυριακή θα σηµειώσει γενικά άνοδο. Τη ∆ευτέρα η θερµοκρασία θα σηµειώσει αισθητή πτώση, για να ανέλθει λίγο πιο πάνω από τις µέσες τιµές για την εποχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα