Επαφές Δημάρχου Πέγειας στο Τελ Αβίβ

Σημαντικές επαφές είχε ο Δήμαρχος Πέγειας Μαρίνος Λάμπρου στο πλαίσιο επίσκεψής του στο Ισραήλ, όπου μετέβη με αντιπροσωπεία του Γραφείου τέλεσης πολιτικών γάμων του Δήμου Πέγειας, για να συμμετάσχει στη μεγαλύτερη, ετήσια, επαγγελματική, τουριστική έκθεση του είδους της στην Ανατολική Μεσόγειο «International Mediterranean Tourism Market - ΙΜΤΜ», που διοργανώθηκε στο Τέλ Αβίβ στις 6 και 7 Φεβρουαρίου του 2018.

Ο Δήμαρχος Πέγειας Μαρίνος Λάμπρου είπε στο ΚΥΠΕ πως στην

ΙMTM συμμετείχε εκπρόσωπος της ΕΤΑΠ, λειτουργοί γαμήλιων τελετών του Δήμου Πάφου, Γεροσκήπου και Πέγειας, καθώς και αρκετοί ξενοδόχοι της περιοχής, προσθέτοντας, ωστόσο, πως κατά την επίσκεψή του συναντήθηκε με τη Διευθύντρια του ισραηλινού ΚΟΤ κ. Λουίζα Μπαράκλας, την πρέσβειρα της Κύπρου στο Ισραήλ, αλλά και πολλούς τουριστικούς πράκτορες και παράγοντες του τουρισμού.

Ο κ. Λάμπρου ανέφερε πως έχει παρατηρηθεί αύξηση από νεαρά ζευγάρια από το Ισραήλ που τελούν τη γαμήλια τους τελετή στον Δήμο Πέγειας, αφού έχουν διανοιχθεί -όπως είπε- ακόμη πιο μεγάλες προοπτικές για την ανάπτυξη τουρισμού Πάφου και Τελ Αβίβ λόγω της συχνότητας των πτήσεων προς και από τη γείτονα χώρα, αλλά και της πολύ καλής φήμης που η Πάφος έχει αποκτήσει εντός του Ισραήλ.
Επιπρόσθετα, ανακοίνωσε πως σε τρεις μήνες αναμένεται να επισκεφτούν τον Δήμο Πέγειας τουριστικοί πράκτορες από το Ισραήλ.

Ερωτηθείς σχετικά, ο Δήμαρχος Πέγειας ανέφερε πως το 2017 τελέστηκαν στην Πέγεια 670 πολιτικοί γάμοι από ζευγάρια από τη Μεγάλη Βρετανία, το Ισραήλ, τη Ρωσία και από άλλες περιοχές, σημειώνοντας πως το 2018 αναμένεται να τελεστούν περίπου 800 πολιτικοί γάμοι, σημειώνοντας μια σχετική αύξηση.

Ο κ. Λάμπρου είπε ότι στόχος του Δήμου Πέγειας είναι να αναδείξει την περιοχή του ως έναν από τους καλύτερους γαμήλιους προορισμούς.

Καταλήγοντας, ο Δήμαρχος Πέγειας ανέφερε πως ειδικά για την Επαρχία Πάφου η ισραηλινή αγορά αναπτύσσεται σταθερά ανοδικά τα τελευταία χρόνια, ενώ οι φορείς της πόλης θεωρούν ότι το Ισραήλ είναι από τις τουριστικές αγορές που μπορούν να συμβάλουν καθοριστικά στη μείωση του φαινομένου της εποχικότητας και στην επέκταση της τουριστικής περιόδου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα