Βροχές και ξαφνικά άνοδος θερμοκρασίας!Καιρός μέχρι Σάββατο

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Aναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τη Μετεωρολογική Υπηρεσία μέχρι το Σάββατο

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές, ενώ στα ορεινά και κάποιες ηµιορεινές περιοχές θα χιονίσει. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ

αλλά στα προσήνεµα παράλια, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά στα ανατολικά παράλια θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 αλλά παροδικά µέχρι µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στον 1 βαθµό στο εσωτερικό, γύρω στους 4 στα παράλια και στους 6 βαθµούς υπό το µηδέν στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά, τα ηµιορεινά αλλά και σε κάποιες πεδινές περιοχές θα σχηµατιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ αλλά το απόγευµα στα δυτικά, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά στα δυτικά θα είναι µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 13 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα επικρατεί παγετός.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι παροδικά κυρίως συννεφιασµένος και πιθανό να πέσουν µεµονωµένες βροχές, ενώ στα ορεινά πιθανό να χιονίσει.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά θα υπάρχουν και διαστήµατα µε αυξηµένες νεφώσεις.

Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα την Πέµπτη αλλά από την Παρασκευή αναµένεται σταδιακά άνοδος.

Keywords
Τυχαία Θέματα