Βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες μέχρι την Κυριακή

Σχετικά χαµηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή. Πως θα είναι ο καιρός μέχρι την Κυριακή.

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στα ορεινά αναµένεται να χιονίσει. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά µέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3

µε 4 µποφόρ και τοπικά κατά διαστήµατα µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι συννεφιασµένος µε βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στα ορεινά θα χιονίζει κατά διαστήµατα. Τοπικά τα φαινόµενα δυνατό να είναι παρατεταµένα ή και έντονα. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ αλλά παροδικά τοπικά ισχυροί, 5 µποφόρ. Τοπικά στα ανατολικά και τα βόρεια θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, ισχυροί, 5 µποφόρ και παροδικά µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και τοπικά ταραγµένη, αλλά στα ανατολικά και στα βόρεια ταραγµένη µέχρι κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 6 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στον πλην 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τοπικά στα ηµιορεινά θα επικρατεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στις ορεινές και ενδεχοµένως σε κάποιες ηµιορεινές περιοχές θα χιονίζει κατά διαστήµατα. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα επικρατεί παγετός.

Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στις ορεινές και ενδεχοµένως σε κάποιες ηµιορεινές περιοχές θα χιονίζει κατά διαστήµατα. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Keywords
Τυχαία Θέματα