Βουλγάρικα ΜΜΕ: «Εμφανίστηκε στη Κύπρο ο Μανζορό»

Ο Τζερεμί Μανζορό παραμένει ο πρώτος στόχος της Ανόρθωσης για τα άκρα της επίθεσης. Στην "Κυρία" ευελπιστούν ότι το θέμα θα κλείσει θετικά το θέμα μέχρι αύριο. Στη Βουλγαρία τα δημοσιεύματα για τον ποδοσφαιριστή λένε πως θα αποχωρήσει από τη Σλάβια, αλλά παραθέτουν και άλλες παραμέτρους. Σύμφωνα με βουλγαρικές ιστοσελίδες, ο ποδοσφαιριστής αφού δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας για προετοιμασία στη Τουρκία και αφού για μέρες είχε εξαφανιστεί, έδωσε σημεία ζωής και ζητά μετεγγραφή.

Προ ημερών ο Πρόεδρος της Σλάβια Βέντσι Στέφανοφ, δήλωσε πως δεν θέλει ούτε να βλέπει,

ούτε να ακούει για τον ποδοσφαιριστή. Δήλωση που σε συνδυασμός με τα ρεπορτάζ δείχνουν πως ο Γάλλος ποδοσφαιριστής είναι ξένο σώμα για τη Σλάβια.

Τις τελευταίες ώρες τόσο η ιστοσελίδα topsport όσο και η ιστοσελίδα της εφημερίδας 24 ώρες, φέρουν τον Μανζορό να έχει ήδη φτάσει στη Κύπρο για επαφές με την Ανόρθωση (αυτή τη στιγμή κάτι τέτοιο δεν ισχύει). Στα ίδια δημοσιεύματα αναφέρεται πως ο Πρόεδρος τη Σλάβια είναι έτοιμος να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή σε Πολωνική ομάδα, αν ναυαγήσει η υπόθεση με την Ανόρθωση. Πάντως όλα τα ρεπορτάζ συγκλίνουν πως ο Μαρζορό θα μετεγγραφεί στη «Κυρία», αλλά γίνεται πάντως λόγος για πώληση και όχι για δανεισμό (αυτό επιζητεί η Ανόρθωση) σε οποιαδήποτε ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα