Βόλεψαν μάνα και γιαγιά στο Μακάρειο - Διατάχθηκε έρευνα

Ολόκληρο δωμάτιο δέσμευσε το προσωπικό της Παιδιατρικής Κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου Λευκωσίας, ώστε να φιλοξενηθεί η μητέρα και η γιαγιά παιδιού, το οποίο νοσηλευόταν στη συγκεκριμένη κλινική επί σειρά ημερών.

Με τον τρόπο αυτό, το προσωπικό της κλινικής στέρησε από άλλα παιδιά που είχαν ανάγκη την δυνατότητα να νοσηλευτούν και να έχουν την απαραίτητη περίθαλψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SigmaLive, πρόκειται για πολύ εύπορη οικογένεια από το εξωτερικό, η οποία ζήτησε κι έλαβε προνομιακή μεταχείριση.

Την

είδηση επιβεβαιώνει ο Υπουργός Υγείας, ο οποίος μόλις για το συμβάν, έδωσε οδηγία να γίνει «έφοδος» στο δωμάτιο του νοσοκομείου, προκειμένου να γίνει αυτοψία της παρανομίας.

Εν συνεχεία, διέταξε διοικητική έρευνα προκειμένου γίνουν πειθαρχικές και να διαπιστωθεί για ποιο λόγο και κάτω από ποιες συνθήκες κάποιοι επέτρεψαν να συμβεί κάτι τέτοιο, λέγοντας ότι θα αποδοθούν ευθύνες εκεί που θα προκύψουν.

«Είναι πρωτοφανές κάποιοι να παραβιάζουν το νόμο, προχωρώντας σε ενέργειες χωρίς να έχουν λάβει τη σχετική έγκριση», δήλωσε στο SigmaLive ο κ. Παμπορίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα