Βόλεϊ: Ρεβάνς με φαβορί σε «Κίτιον» και ΑΤΙ

Το προβάδισμα που πήραν στους πρώτους αγώνες Prestige Απόλλων και Transbunker ΑΕΛ δίνει το δικαίωμα στις δυο ομάδες να έχουν το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση στο μεγάλο τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας, αλλά η Τεχνοοικία ΑΕΚ και η Ανόρθωσις θα παλέψουν για την ανατροπή των δεδομένων στις έδρες τους σε Κίτιον και ΑΤΙ

αντίστοιχα. Σημειώνεται ότι στους πρώτους αγώνες που έγιναν την περασμένη Τετάρτη οι δυο Λεμεσιανές ομάδες Prestige Απόλλων και Transbunker ΑΕΛ κέρδισαν στις έδρες τους με 3-1 και 3-0 αντίστοιχα. Οι επαναληπτικοί θα αρχίσουν στις 19:30.

Τεχνοοικία ΑΕΚ - Prestige Απόλλων

Ο αγώνας στη Λάρνακα προμηνύεται ντέρμπι αφού αγωνίζονται δυο ομάδες που θεωρούνται οι δυο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Στον πρώτο αγώνα ο Prestige Απόλλων παρά το γεγονός ότι αιφνιδιάστηκε στο πρώτο σετ και έχασε 23-25 εντούτοις ανασυντάχθηκε και κέρδισε τα τρία επόμενα σετ και πήρε τη νίκη- προβάδισμα με 3-1.

Η ομάδα της Ρούλας Κατσαμπή θα επιδιώξει να μπει δυνατά και να κερδίσει το πρώτο σετ αναπτερώνοντας τις ελπίδες της. Από την άλλη, ο Prestige Απόλλων θα πάει με τον ίδιο στόχο για να φέρει τα δεδομένα με το μέρος του.

Οι «πρασινοκίτρινες» δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα και όλες είναι στη διάθεση της κ. Κατσαμπή. Η λίμπερο της ομάδας ‘Ελενα Μοσφιλιώτη μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ανέφερε ότι «θα μπούμε συγκεντρωμένες στον αγώνα για να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Ξανακερδίσαμε τον Prestige Απόλλωνα στο παρελθόν και μπορούμε να το ξανακάνουμε». Η Μοσφιλιώτη ανέφερε ότι η ομάδα της δούλεψε πάρα πολύ το τελευταίο διάστημα σε θέματα τακτικής και θα επιδιώξει να βγάλει στο γήπεδο τις αρετές της. Η διεθνής βολειμπολίστρια κάλεσε τον κόσμο της ΑΕΚ να βρεθεί την Τετάρτη στο «Κίτιον» για να στηρίξει την ομάδα.

Πανέτοιμες και χωρίς προβλήματα πάνε στη Λάρνακα και οι «γαλάζιες» του Γιάννη Γιαπάνη ξέροντας ότι η πρόκριση μπορεί να εξαρτηθεί από την απόδοσή τους. Η διεθνής Κατερίνα Ζακχαίου μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ παρατήρησε ότι «πάμε στη Λάρνακα όχι για να πάρουμε ένα σετ αλλά για να κερδίσουμε και να περάσουμε στον τελικό».

Ανόρθωσις – Transbunker ΑΕΛ

To 3-0 με το οποίο κέρδισαν οι Λεμεσιανές τις καθιστά φαβορί για την πρόκριση αφού ψάχνουν ένα σετ για να πάνε τελικό. Η Ανόρθωσις όμως μέσα στην έδρα της θα παλέψει για να γυρίσει τα δεδομένα. Πριν δυο εβδομάδες στο γήπεδο του ΑΤΙ οι «κυανόλευκες» κέρδισαν με 3-1.

Ο προπονητής της Ανόρθωσης Γιαννάκης Χριστοφόρου αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα τραυματισμού και η παρουσία κάποιων παικτριών θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή. Η αρχηγός της Ανόρθωσης Κάλια Βασιλείου μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ παρατήρησε ότι: «Εμείς θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για την πρόκριση. Ακόμα και εάν χάσουμε σετ δεν θα σταματήσουμε και θα επιδιώξουμε τη νίκη».

Η Transbunker ΑΕΛ θα πάει στη Λευκωσία για τη νίκη –πρόκριση στον τελικό. Οι «γαλαζοκίτρινες» δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα τραυματισμού, κάτι που ευκολύνει το έργο του Ρώσου προπονητή Μιχαήλ Ολμετσένκο. Η αρχηγός Σάντρα Παύλου οριοθέτησε το στόχο της ομάδας της στο ΑΤΙ λέγοντας ότι «είναι η νίκη με στόχο την πρόκριση στον τελικό».

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ Γηπ. Κίτιον, ώρα: 19:30

Διαιτητές: Χ. ΜΑΙΦΟΣΙΗΣ – Γ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Επόπτες: Γ. ΑΡΕΣΤΗ – Χ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Σημειωτής: Σ. ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ -Β. Σημειωτής: Μ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Παρατηρητής: Γ. ΔΩΡΙΤΗΣ

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ - ΑΕΛ Γηπ. Άτι, ώρα: 19:30

Διαιτητές: Α. ΔΑΝΙΗΛ – Χ. ΣΩΤΗΡΙΟΥ

Επόπτες: Β. ΓΕΩΡΓΙΟΥ – Γ. ΚΑΙΛΗΣ

Σημειωτής: Μ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ -Β. Σημειωτής: Α. ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ

Παρατηρητής: Π. ΤΟΦΗΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα