Βίκτωρας: Η φετινή χρονιά να καθοδηγείται από το Άγιο Πνεύμα

Η φετινή χρονιά καθοδηγείται από το Πνεύμα το Άγιο, ευχήθηκε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ο οποίος εκπροσώπησε σήμερα την Κυβέρνηση στους εορτασμούς των Θεοφανείων, στη Λεμεσό.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ, μετά την καθιερωμένη κατάδυση του Τιμίου Σταυρού, στην αποβάθρα του παλιού λιμανιού, "η σημερινή μέρα είναι μια από τις μεγαλύτερες εορτές της Ορθοδοξίας".

"Είναι η μέρα κατά την οποίαν

εμφανίστηκε για μια και μοναδική φορά ο τριαδικός Θεός, το Πνεύμα το Άγιο και ελπίζω ότι η φετινή χρονιά θα καθοδηγείται από αυτό το Πνεύμα, ώστε οι αποφάσεις όλων μας, προσωπικές, συλλογικές, πολιτικές, να είναι προς όφελος των οικογενειών μας, της κοινωνίας και της χώρας γενικότερα", συμπλήρωσε.

Το πρωί τελέστηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Νάπας χοροστατούντος του Μητροπολίτη Λεμεσού Αθανάσιου, στον Καθεδρικό Ναό Αγίας Νάπας, ενώ ακολούθως σχηματίστηκε πομπή προς την αποβάθρα του παλιού λιμανιού, όπου πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να δει από κοντά την τελετή καθαγιασμού των υδάτων και τους κολυμβητές που έπεσαν στη θάλασσα για να πάρουν τον Τίμιο Σταυρό και να ευλογηθούν από τη Χάρη Του.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα