Βιεϊρίνια: «Η καλύτερη στιγμή για να γυρίσω στον ΠΑΟΚ»

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια φόρεσε για 5,5 χρόνια τη φανέλα της Βόλφσμπουργκ, ωστόσο παραδέχθηκε πως η επιστροφή του στον ΠΑΟΚ ήταν «μια σωστή απόφαση, την κατάλληλη στιγμή».

Ο Πορτογάλος μέσος, που το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στην πόλη της Κάτω Σαξονίας και βραβεύτηκε από τη διοίκηση της γερμανικής ομάδας, μίλησε για τα όσα πέρασε εκεί, ενώ αναφέρθηκε και στον ΠΑΟΚ.

«Ήταν η καλύτερη στιγμή για εμένα να γυρίσω στον ΠΑΟΚ.

Δούλεψα πολύ σκληρά εδώ πέτυχα όσα θα μπορούσα. Έχω δώσει τα πάντα για τη Βόλφσμπουργκ. Η υποστήριξη των οπαδών, είναι ίσως η επιβεβαίωση των όσων έχω προσφέρει. Άφησα ένα μεγάλο κομμάτι του εαυτού μου. Ήταν μια μεγάλη στιγμή για μένα και είμαι υπερήφανος που είμαι μέρος της ιστορίας της Βόλφσμπούργκ», υποστήριξε ο Βιεϊρίνια αναφερόμενος στην απόφασή του να φύγει από τη γερμανική ομάδα και να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ. «Καταλάβαμε ότι αυτό θα ήταν το τελευταίο μας ποδοσφαιρικό ταξίδι στο Βόλφσμπουργκ, ήταν μια υπέροχη στιγμή για εμένα, ένα όμορφο συναίσθημα», πρόσθεσε.

Οσο για ποιες αναμνήσεις κρατάει από την παρουσία του στη Βόλφσμπουργκ σχολίασε: «Οι καλές στιγμές, όπως η κατάκτηση του κυπέλλου, το παιχνίδι εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης, η επιτυχία στο Σούπερ Καπ ή το γκολ μου στο παιχνίδι υποβιβασμού κατά της Μπραουνσβάικ. Μαζί έχουμε περάσει και δύσκολες περιόδους. Δε θα ξεχάσω ποτέ την ημέρα του θανάτου Τζούνιορ Μαλάντα».

Keywords
Τυχαία Θέματα