Βαλβέρδε: «Δεν συζητώ με τη Μπιλμπάο για την ανανέωση»

Η αγωνιστική σεζόν είναι σε ακόμα σε εξέλιξη, ωστόσο συνεχίζονται οι φήμες που θέλουν τον Ερνέστο Βαλβέρδε να αποχωρεί το καλοκαίρι από τη Μπιλμπάο για να αναλάβει τη Μπαρτσελόνα.

Το βέβαιο είναι πως οι άνθρωποι του καταλανικού συλλόγου εξετάζουν πολύ σοβαρά την περίπτωση του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού, ο οποίος

είναι μαζί με τον Χόρχε Σαμπάολι τα φαβορί για να αντικαταστήσουν τον Λουίς Ενρίκε.

Στην περίπτωση του Βαλβέρδε υπάρχει ένα θετικό, πρακτικής φύσης, καθώς ο 53χρονος προπονητής δεν θα δεσμεύεται με συμβόλαιο, σε αντίθεση με τον τεχνικό της Σεβίλλης, για τον οποίο οι «μπλαουγκράνα» θα πρέπει να καταβάλλουν 1,5 εκατομμύριο ευρώ, όπως προβλέπεται στη σχετική ρήτρα του συμβολαίου του.

Ο Βαλβέρδε υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με την Αθλέτικ, η οποία θέλει να κρατήσει στον πάγκο της, ωστόσο η διοίκηση του συλλόγου γνωρίζουν ότι από τη στιγμή που στο... παιχνίδι μπαίνει η Μπαρτσελόνα, δεν εξαρτάται από τους ίδιους.

Για μια ακόμη φορά ο Ισπανός τεχνικός ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τους Βάσκους και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει συζητήσει ακόμα με τη Μπιλμπάο.

«Δεν έχουμε αρχίσει να μιλάμε για το θέμα αυτό, έχουμε σταματήσει. Η εμπιστοσύνη μου στο σύλλογο παραμένει η ίδια. Δεν θέλω να μιλώ γι' αυτό το θέμα, αν είναι να συμβεί κάτι, θα συμβεί» ήταν τα λόγια του.

Keywords
Τυχαία Θέματα