Τζόκοβιτς: «Δεν έχω το ίδιο ενδιαφέρον»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς απέτυχε στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο, αλλά και στον τελικό του «US Open» της Νέας Υόρκης, όπου ηττήθηκε από τον Σταν Βαβρίνκα. Ο 29χρονος Σέρβος σταρ, Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη του τένις, δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος. Σε συνέντευξή του στον ειδησεογραφικό όμιλο «Sky Sports», ο «Νόλε» παραδέχθηκε πως

από τότε που κατέκτησε το Ρολάν Γκαρός στο Παρίσι και συμπλήρωσε το Grand Slam καριέρας, δεν έχει το ίδιο ενδιαφέρον για το τένις:

«Για να είμαι ειλικρινής, ανυπομονώ να βρω και πάλι τη φρεσκάδα και την πνευματική ηρεμία για να διασκεδάσω το παιχνίδι και να απολαύσω τη μάχη στο γήπεδο. Με κάποιο τρόπο, χάθηκε η απόλαυση όταν έκανα όλη τη διαδρομή στο Παρίσι και στο Ρολάν Γκαρός. Το ένιωσα τους τελευταίους δυο μήνες και ήταν δύσκολο για μένα να ανασυγκροτήσω τον εαυτό μου», τόνισε σχετικά ο Τζόκοβιτς, ο οποίος θέλει πλέον να κάνει μια νέα αρχή και να υπερασπιστεί τους τίτλους του σε Πεκίνο, Σανγκάη, Παρίσι και Λονδίνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα